rp1986 Jest knox w aplikacjach ale po wpisaniu haseł wyskakuje komunikat że urządzenie nie jest autoryzowane do przejścia w tryb knox.ogolnie lepiej chodzi telefon. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
garbooz Za parę godzin pojawi się wersja prerooted bez nowego bootloadera do wgrania przez Odin juz jest .... I9505XXUEMI8-PRE-ROOTED-KNOX-FREE-ODEX-BOOTLOADER-FREE.rar | ROM by DjeMBeY for Galaxy S4
xperiaZ a jest flaga? Jest : Kernel: 3.4.0-1715731 (20.09) Bootloader FREE!! Leaked/TEST FW Device Status - CUSTOM KNOX WARRANTY VOID - 0x1
kojak_ct Jest : Kernel: 3.4.0-1715731 (20.09) Bootloader FREE!! Leaked/TEST FW Device Status - CUSTOM KNOX WARRANTY VOID - 0x1 Wgrałeś powyższy plik na nowy bootloader już oflagowany czy na stary ze starym bootloaderem?
xperiaZ Wgrałeś powyższy plik na nowy bootloader już oflagowany czy na stary ze starym bootloaderem? Niestety na nowy bootloader już oflagowany
pawelekz1 Mam rom brandowy PLUS I9505XXUBMF8 więc mam pytanie czy na niego mogę wrzucić od razu ten rom prerooted? Czy ten rom wogole wprowadza coś nowego . Bo jakoś po filmikach nie zauważyłem czegoś szczególnego. Może się ktoś wypowiedzieć co zainstalował co się zmieniło oprócz płynności.
LordFilipek Ja mam jeszcze stary bootloader jak tylko wrócę do domku w gram wersje prerooted i zobaczymy co tam jest ;-)
pawelekz1 No ja też mam stary prawda tylko że z PLUSA I9505XXUBMF8 więc mogę odrazu wrzucić ten rom prerooted prawda? Odpowie ktoś czy muszę debrandować ale myślę że nie
0kti Z tego co czytałem na XDA to ci co mają baseband MGA i wygrają prerooted bez bootloadera mają problemy z WiFi. Nie chce się załączyć. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4
rp1986 Czcionka się zmienila:) Flagę juz i tak miałem wiec nic na ten temat nie powiem. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
djnegative Soft jest mega! Super szybko chodzi, do tego dodali obsługę nagrywania filmów w 120 klatkach! Co prawda jakość słaba, ale bajer fajny 🙂