[usunięty] Czy istnieje jakiś polecany dock dla LG Swift G? Najchętniej coś z ładowarką. Choć nie wiem czy smartfon powinien stać po kilka godzin dziennie na ładowarce? Domyślam się, że system zarządzania energią sobie z tym jakoś radzi?! Prawdopodobnie pozycja pionowa nie blokowała by głośniczka.
AccoK20 Na forum temat zostawiania telefonu pod pradem byla poruszana i w efekcie mamy sugestie aby wylaczac telefon z pradu ok. 5-10 minutach po osiagnieciu 100% poziomu baterii. wiec jesli chodzi o dock przez caly dzien z podpietym zasilaniem, to dla baterii nie jest to dobre. Podobnie jak ostatnie nowosci typu: bezprzewodowe ladowanie.. Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
danielbudyn Dock musialby byc uniwersalny, specjalnie dla lg jeszcze nie znalazlem. Nastepnie z sprawa ladowania, dock tez musialby byc specjalny do tego, musialby miec opcje odlaczania zasilania po osiagnieciu 100% i podlaczania z powrotem przy powiedzmy 80(co w spoczynku nie mozliwe, za noc 8h sciaga 3% baterii). Oczywiscie mozna kupic zwykla ale jak z zywotnoscia baterii bedzie juz nie wiemy. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
miensacz A może ktoś polecić jakąś podstawkę/stojak do e975? Szukałem na allegro ale nie znalazłem nic ciekawego, nie musi być dedykowany. edit: O takie coś znalazłem http://www.mytrendyphone.com/shop/universal-mobile-phone-106060p.html
danielbudyn Nie ma dedykowanego docka wiec szukaj to co cie sie spodoba, rozmiarowo pod s3, s4, htc one 😉 moze pod lg g pro albo g2 cos znajdziesz Wysłane z mojego LG Optimus Dżi przy użyciu Tapatalk 4
miensacz Dzięki, znalazłem coś takiego Puro Universal Holder. Wydaje się całkiem spoko, właśnie zamówiłem sobie biały, jakby co to PURO Portable Universal Holder [White], Stojak do tabletów i smartfonów / Sklep internetowy iThings.pl
GodOff Co myślicie o tym: Smart Dock MHL HDMI OTG Docking Station Charger Cradle For Samsung Galaxy Note 2 II S3 S4 SIII SIV i9300 i9500 Free Shipping-in Chargers & Docks from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com Pytanie tylko, czy MHL będzie działać?
danielbudyn Kurcze bardzo fajny 😉 tylko ciut drogawy w moim mniemaniu 😉 mhl powinno dzialac jak podlaczysz ladowarke, jak ja podlacze swoja przejsciowke i tylko ladowarke to laduje, dopiero po podlaczeniu hdmi wlacza sie tryb mhl Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4