Nadtopiony Galaxy Note 2
Witam dziś napiszę historię jaka mi się przytrafiła z moim galaxy traktujcie to raczej jak ciekawostka, wiec tak wróciłem z roboty do domu i chcialem napalić w piecu wiec wyjąłem telefon z kieszeni żeby szybka mi nie pękła i położyłem go na piecu tyłem do dolo i poszedłem na komputer i włączyłem se film na YT kiedy film doszedł do około 30 minuty usłyszałem jak by to tu nazwać może strzał i szybko se przypomniałem o telefonie możecie se wyobrazić moją reakcje;), szybko się zerwałem i zrzuciłem telefon z pieca. Piec był nagrzany około 100°C tego nie jestem pewny, po około 10 min bylem pewny ze już po telefonie a;( . Znalazłem baterie od mojego galaxy gio i próbowałem odpalić nota i na mojej twarzy pojawił się uśmiech telefon działa 😃 ale nie w 100%, uff ale się rozpisałem a teraz najlepsze czyli zdjęcie.
Teraz co działa co nie działa.
Przednia kamera działa jak działać musi nie zauwazylem żadnego uszczerbku zrobiłem zdjęcie mapy GTA V
(Zdjęcie wkrótce)
Zdjęcie telefonu już z bateria i na pełnych obrotach 🙂
(Zdjęcie wkrótce)
Patyczek działa dziwnie bo bez dotykania ekranu działa tak w powietrzu jakieś 2cm od ekranu i działa tak jak bm cały czas naciskał. Oczywiście nie chciał wyjść z telefonu wiec trzeba było użyć siły, po wyjecie musiałem go trochę oszlifować żeby się chował tak jak powinien może kiedyś kupie nowy.
Teraz tylni aparat, zdjęcie zostało zrobione z tej samej perspektywy co przednim aparatem czyli mapka GTA 5 oczywiście jestem w drodze do naprawy tego, jak tylko się dowiem jaki był tego koszt napisze.
(Zdjęcie wkrótce)
A tu podaje wynik zrobiony w AnTuTu Benchmark w celu sprawdzenia czy coś z podzespołów nie dostało po du**e. Jeżeli ktoś może to niech poda swój wynik będę miał do porównania.
Tutaj filmik jak działa rysik i nie działają przyciski back i menu.
Tak jak pisałem dosyłam kolejna porcje fotek tym razem płyty głównej itp.
I telefon poszedł w ludzi za 1 200kr 🙂
Zdjęcia dodam jak jeszcze znajdę bo nie bardzo mogę a była reinstalacja systemu i się bajzel zrobił 🙂
Notatka od Moderatora:
Angel_of_Death
Do autora tematu: O ile to możliwe postaraj się poprawić zdjęcia, te które się nie wyświetlają.
Do Moderatorów/Administratorów: Nie wiem czemu, ale spoilery wyjątkowo nie działają w tym temacie...