Witam.
Zastanawiam sie nad zmiana mojego SGS na model wyżej tj SGS II. Sgs bardzo dobrze sprawuje swoje zadnia jednak ma 2 mankamenty tj:
- bateria wychodząc o 6:40 z domu o 18 czyli po 12 godzinach potrafi jej zostać 4-5 % co całkowicie odpada gdyż czasami pod wieczór znajduje sie w innym mieście i potrzebuje zadzwonić a tu klapa. Dochodzi jeszcze robie zdjec i przeglądanie notatek na egzaminach kolokwiach wczoraj wracając z uczelni w autobusie zostało mi jej 1% (wylaczym edge i wifi oraz przyciemniłem ekran na maksa)
- procesor - ostatnio na egzaminie przeglądając notatki telefon się zawiesił skutek 2.0 z mechaniki ... CM 10.1 niby fajnie wszystko działa ale są drobne zwieszki i gry potrafi wywalać ale to nie problem bo nie gram
Zastanawiałem się na SGS II kumpel ma II plusa i bylem zdziwiony wytrzymałości jego baterii gdzy włączył 3g + acess pointa przez godzinę spadło mu tylko 10 % na moim sgesie pewnie spadołby z 70% baterii. Telefon ogólnie bardzo mi sie podoba 2 rdzenie wbudowana pamieć ( nie che mi się dokupywać kart) itp.
Dobrze żeby telefon znosił kurz gdyż praca w budowlance nie jest zbyt czysta a mój sgs sobie z tym radzi (pod koniec dnia wystarczy otworzyć obudowę i mocno dmuchnąć).
No nic czekam na wasze propozycje. kwota do 550 zl z przesyłką. Ogólnie chyba bardzie w stronę samsunga ale rozważę każdą sensowną propozycje.
Wiem ze podobny wątek jest obok ale ja mam nieco bardziej dokładne wymagania