djpit Witam, jak oceniacie jakość rozmów w L7 II ? Porównywałem z Nokią 5800 oraz Lumią 820 - jest na dużą korzysć nokii, nie pamiętam jak poprzedznie samsungi się spisywały
rafik1990 Mowisz serio? przesiadłem się na L7 II z Galaxy S+ i różnica jest kolosalna na korzyść LG! S+ oczywiście czyszczony itd 0 syfu miedzy osłoną a głośnikiem itd.
cudak10 Lumia 820 ma dużo gorszą jakość rozmów od L7II , moja żona posiada 820 i nie ma co porównać tych 2 telefonów. Ogólnie ten LG ma bardzo dobrą jakość rozmów.
paatos Również jestem zachwycony jakością rozmów, a przynajmniej słuchanie rozmówcy to czysta przyjemność 🙂
spajrek Przez ostatnie dwa lata używałem Desire Z i jak dzwoniłem to zawsze miałem głośność na maksa, a i tak nie było za ciekawie. Natomiast w LG musiałem ściszyć głośnik, bo było za głośno, aż ucho mnie bolało. Głos jest czysty i wyraźny. Jak dla mnie jest kapitalna jakość rozmów.
michalsiek Jakość rozmów naprawdę na wysokim poziomie, jedyne co mnie wkurza, jak mam najwyższą głośność to osoba oddalona ode mnie ok metr wszystko dokładnie słyszy, jakbym rozmawiał na głośniku. Słabe troszkę wytłumienie samego głośniczka jest.
cu2recu2re To samo mam 😃, ale wydaje mi się że tylna klapka tak rezonuje, wykorzystali ja po prostu jako membrane bierna.
sorbiq Jakość rozmów w moje L7ce, jest niesamowita, tak jak kolega wyżej napisał, też miałem HTC Z i przesiadka na LG to szok, czysty dźwięk, głośny, wyraźny, bez zakłóceń. W tej kwestii L 7 jest prawie doskonały w swojej kategorii wagowo-cenowej 😛