PanZenon 1 #11 Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, ? ktos uzywa etui od nich ? Edytowane 2 Grudnia 2013 przez PanZenon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanZenon 1 #12 Napisano 2 Grudnia 2013 Ja tam jestem zadowolony, tzn moja dziewczyna, kupilem jej Zenus Note 3 Retro Vintage Diary Collection Vintage Brown Pancernik.eu i dla niej bomba, estetyka, jakosc elegancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek2208 1 #13 Napisano 3 Grudnia 2013 trochę przepłaciłeś u nich są taniej zenusy MartinGSM - pokrowce zenus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Afrodyta24 0 #14 Napisano 6 Grudnia 2013 Po co komu etui w którym podczas oglądania filmu czy wideorozmowy przez Skype nie można telefonu postawić. Osobiście mam Stilgut z funkcją stojaka: Etui STILGUT Pokrowiec Stand Samsung GALAXY NOTE 3 (3756602908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jeszcze taki jest ciekawy, z podpórką, Case-Mate Pop: Etui Case-Mate Pop do Samsung Galaxy Note 3 N9005 (3753876335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ar_w 0 #15 Napisano 9 Grudnia 2013 Hej. Sam przymiezram się do: ZENUS-a Czy otwierana na bok "okładka" wyswietlacza nie przeszkadza w korzystaniu z telefonu szczegolnie podczas trzymania go przy uchu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek2208 1 #16 Napisano 9 Grudnia 2013 Tą klapkę możesz spokojnie na tył założyć podczas korzystania z telefonu Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ar_w 0 #17 Napisano 9 Grudnia 2013 ok, dzieki. To jeszcze zapytam, telefon pewnie siedzi w uchwytach tego futerału? Bo po zdjęciach to tak troche słabo oceniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek2208 1 #18 Napisano 9 Grudnia 2013 Siedzi pewnie sam na pewno nie wpadnie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ar_w 0 #19 Napisano 9 Grudnia 2013 Dzieki wielkie za cenne informacje. Futerał zamówiony, zęby z "przepłacenia" zaciśnięte. Podziele się wrażeniami a jestem dość surowy bo wymagający w ocenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudek2208 1 #20 Napisano 9 Grudnia 2013 Spoko na pewno będziesz zadowolony ja używam tych pokrowców już do czwartego telefonu gdyby coś było nie tak jak trzeba to na pewno bym nie polecał tego etui Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach