Skocz do zawartości
9452130

Telefon nie widzi sieci WiFi.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Posiadam LG L9 nie używałem wi-fi od kupna bo miałem duży pakiet danych dziś po włączeniu wi-fi nie pokazuje się dosłownie nic.. Iphone 4s pokazuje w tym samym miejscu ok 15 sieci z czego 3 mają max zasięg. brak zasięgu jest nie możliwy ponieważ mam ruter 2 metry od telefonu.

    Wspomnę że telefon był w serwisie raz na wymianie przedniego panelu ponieważ ekran świra dostał. ;/

    Znów muszę tracić fona na 2 tyg czy da radę jakoś to samemu zrobić? ;/

    Soft v20h czysty.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    W menu serwisowym chyba można sprawdzić, czy odbiornik wi-fi działa.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam, oto kolejny problem. Jeżeli podobny temat już istnieje to proszę o linki bo nie mogłem znalesc.

    Do rzeczy gdy z czarnego rozwijanego paska włączam wi-fi jest animacja włączania i to tyle... (Nieraz wyskoczy tabelka ale 0 sieci, tylko Anuluj i Ustawienia, więc w ustawieniach włączam kółko i jest lekko niebieskie - dziwne bo w bluetoof jest bardziej mocno niebieskie i pisze Włączanie Wi-Fi i tak 1,2,3h... co może być problemem? wszystko inne działa, lecz problem pojawił sie dziś i nie wiem skąd przyczyna. Z góry Dzięki.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lysolus

    Zrób przywrócenie ustawień do fabrycznych (gdzieś w ustawieniach poszperaj i znajdziesz) i wtedy napisz czy pomogło. Pamiętaj że wszystkie twoje dane jak kontakty czy sms zostaną usunięte, więc zrób kopię zapasową (no chyba że masz synchronizację z kontem to kontakty ci się przywrócą).

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    MTok

    Witam. Mam ten sam problem wifi sie wlacza ale nie znajduje zadnej sieci. Dziala udostepnianie wifi i bluethoot. Wgrywalem nowy soft dwa razy o ustawieniach fabrycznych juz nie wspomne...ma ktos pomysl jak to naprawic?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    MTok

    Odświerzam. Ma ktoś jakiś pomysł...? Dzisiaj zainstalowałem CrystalPA, po drodze wszystkie możliwe formaty w CWM i dalej to samo. Wszystko działa oprócz wifi...Wgrywałem na V20.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Moim zdaniem jest to tylko głosnik z buzzerem,ale moze się mylę? Też chciałbym wiedzieć gdzie znajduje się antena bo mam ten sam problem.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.