adrianos12211 38 #121 Napisano 18 Listopada 2013 30% norma jak masz włączone wszystko do synchronizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucas-7 9 #122 Napisano 18 Listopada 2013 Panowie panowie. Ja napiszę tak. Telefon odlaczony od ładowarki o 6.00 cały czas synchronizacji i net prze 3g, cały czas coś sprawdzałem się bawiłem, wiadomo nowy fon. Dużo neta trochę gier, 20 minut rozmów. Tak do 17. Po 17 to samo tylko net przez WiFi. Teraz mam 36% i 3 godziny ekranu. No sorry bardzo ale mój poprzednik galaxy s2 by padł juz dawno. Ja jestem mega zadowolony bo wreszcie można normalnie korzystać ze smartfona i z jego wszystkich funkcji i nie trzeba się martwić w ciągu dnia ze tel padnie. A w razie potrzeby można ptzyoszczedzic baterie. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik 0 #123 Napisano 19 Listopada 2013 Wynik uzyskany przeze mnie po 2gim ladowaniu przedstawiam ponizej. W porownaniu do Note 2, ktorego zamienilem na G2 jak dla mnie super... Telefonu uzywam jako zamiennik laptopa wiec ekran to w 90% net + gps, ktorego testowalem, troche rozmow i kilkanascie smsow:cool: Najbardziej zastanawia mnie System Android, ktory znajduje sie w czolowce... W tym momencie jestem po 3 ladowaniu, telefon w uzyciu 14,23h, ekran 5,37h i zostalo jeszcze rowno 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik 0 #124 Napisano 19 Listopada 2013 Wynik uzyskany przeze mnie po 2gim ladowaniu przedstawiam ponizej. W porownaniu do Note 2, ktorego zamienilem na G2 jak dla mnie super... Telefonu uzywam jako zamiennik laptopa wiec ekran to w 90% net + gps, ktorego testowalem, troche rozmow i kilkanascie smsow:cool: Najbardziej zastanawia mnie System Android, ktory znajduje sie w czolowce... [ATTACH=CONFIG]63842[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]63843[/ATTACH] W tym momencie jestem po 3 ladowaniu, telefon w uzyciu 14,23h, ekran 5,37h i zostalo jeszcze rowno 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 225 #125 Napisano 19 Listopada 2013 9h ekranu i 46h aktywności? ? O_o Telefon miałeś chyba w trybie offline, albo samochodowym. Tapnięte z mego LG G2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik 0 #126 Napisano 19 Listopada 2013 Wyraznie jest napisane jak uzywam telefonu, wystarczy doczytac Telefonu uzywam jako zamiennik laptopa wiec ekran to w 90% net + gps, ktorego testowalem, troche rozmow i kilkanascie smsow Pozostale ok 10% to grzebanie w ustawieniach, testowanie aparatu itd. itp. Tryb samolotowy, czy samochodowy jak wolisz jest mi obcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuban 1 #127 Napisano 19 Listopada 2013 Używasz greenify, oszczędzanie baterii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik 0 #128 Napisano 19 Listopada 2013 Uzywalem w Note 2 tu poki co nie zabralem sie za rootowanie ale w przypadku poprzedniego telefonu nie odczulem jakos specjalnie dzialania tej aplikacji...:zdegustowany: Z ciekawosci zainstalowalem za to Disable Service Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 225 #129 Napisano 19 Listopada 2013 Wyraznie jest napisane jak uzywam telefonu, wystarczy doczytac Telefonu uzywam jako zamiennik laptopa wiec ekran to w 90% net + gps, ktorego testowalem, troche rozmow i kilkanascie smsow Pozostale ok 10% to grzebanie w ustawieniach, testowanie aparatu itd. itp. Tryb samolotowy, czy samochodowy jak wolisz jest mi obcy W takim razie jestem pełen podziwu dla Twojej baterii kolego.. Tapnięte z mego LG G2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael242 0 #130 Napisano 19 Listopada 2013 Baterie ma pewnie taką jak i ty, o ile posiadasz G2. Co do tych rewelacji to na drugi raz by się wykres rozładowania przydał. Mam jeszcze pytanie, w RAZR mam ustawione 21 procent jasności i komfortowo się go używa w pomieszczeniach. Jak wy macie ustawione w G2? Sent from my XT910 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach