memphis21 227 #71 Napisano 7 Listopada 2013 Sillos chodzi o ten tryb cichy co jest widoczny na pasku status bar? Tapnięte z mego LG G2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuban 1 #72 Napisano 7 Listopada 2013 Dobrze, to jest "Oszczędzanie baterii", nie tryb nocny jakby ktoś na to nie wpadł.:facepalm1: Ewentualnie Tryb CIchy w Dźwiękach. Też ciężko przeczytać opcje w ustawieniach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #73 Napisano 8 Listopada 2013 w HOX chyba nigdy nie miałem tak skutecznego snu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuban 1 #74 Napisano 8 Listopada 2013 Ekran 50% + Auto. Synchro w dzień : 2x Google W nocy wyłączone wszystko poza 2G. Kilka telefonów, ~50 SMSów, kilka zdjęć. Na pierwszym zrzucie widać jeszcze flashowanie nowego ROMu. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_glod 0 #75 Napisano 8 Listopada 2013 Moj juz chodzi 40h ekran 2,5 h synchronizacja gmaila i facebooka wifi albo 3g i 60 procent jeszcze zostalo. Oczekujena nexa 5 ale chyba sie z lg nie rozstane Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #76 Napisano 8 Listopada 2013 Jakim cudem bawiłem wytrzymał Ci ponad 77h?! Ekran 8% to też zagadka. Mógłbyś mi zdradzić swój sekrer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuban 1 #77 Napisano 8 Listopada 2013 Korzystałem tylko wtedy, gdy coś mi przychodziło, lub wychodziłem z domu i słuchałem muzyki. Niecałe 1h ekranu dziennie wychodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rokibalboa 2 #78 Napisano 9 Listopada 2013 Mam G2 cztery dni i z baterii jestem ogromnie zadowolony.Po przesiadce z 4XHD którego musiałem ładować i dwa razy dziennie odczuwam wreszcie satysfakcję ze smartfona.W nocy schodzi ok.10% przy wyłączonty wifi i 3G.Od rana do wieczora bateria wytrzymuje bez problemu.Wykorzystuję ok.50% baterii przez cały dzień.Niemniej i tak na noc idzie pod ładowarkę aby z rana była pełna na cały dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #79 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Dziś przez noc nie spadł mi ani 1%!!!. Jestem po 3 ladowaniu i bardzo zadowolony. Ja również nie muszę się już martwić o baterie że mi nie starczy na cały dzień. Zobaczę czy będę... mógł się nie martwić aby starczyla mina 2 dni Edytowane 9 Listopada 2013 przez memphis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 58 #80 Napisano 9 Listopada 2013 Mi w nocy spadł o 3%,ale po odłączeniu ładowarki ze 30 min jeszcze się bawiłem wszystko włączone pierwsze ładowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach