pienio Witam Wpadlem na pewien pomysl,mianowicie mozna by napisac do ktoregos z czasopism kompoterowych/komorkowych czy nie udostepnili nam by powiedzmy 2-4stron na tematy androidowe,cyklicznie co miesiac. Mysle tez,ze znalazlo by sie kilka osob ktore by to redagowaly.
su27 Niektórzy lubią sobie poczytać na kiblu a na G1 na dłuższą metę to męczące i może się zamoczyć 😉
Accessories_4_You Jaka gazeta udostepni ci pare stron? Za co? Za ladne oczy? Bo to jest modne i na topie? Napisz mejla to TVNu czy dadza ci godzinke co tydzien na antenie i jak sie zgodza to ja sie pisze do pomocy!
Nataniel pickerr, przecież napisał cyklicznie, a nie odświętnie... Można by w internetowej gazetce Pda2Day, na pewno się znajdzie miejsca na Androida (zwłaszcza, że na razie jest tam o nim niewiele). Gazetka jest darmowa i artykuły są pisane za darmo, więc jeśli znalazł by się ktoś kto chciałby pisać... To nie widzę problemu.
pienio Wiem,czytalem o tym.Ale mi chodzi o cykliczne prowadzenie przez userow koncika androida,z recenzjami aplikacji,gier, w tym pda,to bez sensu,bo na to samo wychodzi jak czytanie na forum androida.
Nataniel No to inaczej nie widzę możliwości, jak chcesz 'realną' gazetę najlepiej jeszcze z dostępem do szerokiego grona czytaczy, to patrz: demon. I tyle.