Dość szybko wychodzą nowe wersje - cały czas coś jest udoskonalane - a co do stabilności jest naprawdę dobrze - hero romy są mniej stabilne i wolniejsze.
Kontakty idzie zaimportować z Gmaila na kartę sd - bo jest nowa opcja importu kontaktów z SD 😃
Pojawiła się na XDA nowa wersja Androida 2.0 x3ROM_1.0 - jest market, google synchronizacja i aparat, niestety dalej brak PL - zobaczymy jak ze stabilności i szybkością
No niestety aparat jest - ale nie działa, tak samo orientacja ekranu, reaguje tylko na klawiaturę.
Ale po takich chwilowych testach jestem pod wrażeniem, na razie system jest bardzo szybki i stabilny.
Edit...
Niestety stabilność nie trwała za długo, przy próbie uruchomienia marketu i logowania się do gmaila wyskoczyło pare forcy - ale w końcu udało mi się uruchomić market
Ale synchronizacji z Gmailem dalej nie robi 🙁 , sorki robi ale i tak za każdym razem force 🙁
Myślałem że będzie trochę lepiej, wracam jednak do Android2.0_AOSP_Master - pojawiła się nowa wersja v3 i dodatki - mam nadzieję - że chociaż tam będzie wszystko ok 😉
Sprawa wzięła obrót o 360 stopni - Android2.0_AOSP_Master pogorszył się całkowicie - napchali w system kupę gówienek zupełnie niepotrzebnym i system stał się bardziej niestabilny niż x3ROM - tak więc wracał do x3ROM - chociaż ma market 😉