regiel Witam Czy w kliencie poczty mogę pobierać z serwisu tylko wiadomości odebrane, czy skrzynke nadawczą też? Jeśli na serwisie poczty mam foldery w skrzynce odbiorczej to czy mogę zachować taki sam układ w Hero, czy zawsze pomija te foldery z wiadomościami. dzięki Michał
kerie Wszystko zależy jak ustawisz sobie skrzynkę, czy to będzie pop3 czy imap. Ten drugi obsługuje foldery i wówczas możesz sobie przeglądać również skrzynkę nadawczą.
prot dzięki, a kazda poczta ma ten imap? mam konto na wp, da rade? Nie każda. W poczcie wp IMAP dostępny jest tylko w płatnej wersji.
uder A ja mam ustawioną w telefonie pocztę z o2 i zaznaczyłem żeby kasowane wiadomości w tel kasowały się również na serwerze bo z reguły jest to spam albo nie potrzebne maile ale czasem dostaję wiadomość której po przeczytaniu nie chcę kasować z serwera o2 tylko skasować w telefonie czy za każdym razem trzeba odznaczać tą opcję w ustawieniach telefonu czy jest na to jakiś szybszy sposób. Chodzi mi o to że kasuje w telefonie a na serwerze nadal by została.