MrSeeba 2 #11 Napisano 23 Listopada 2013 A co powiecie Panowie na taką wsuwkę? Zastanawiam się właśnie czy zamówić, ale obawiam się nieco tego materiału. Nie będzie rysować się ekran za jego sprawą? Samsung Galaxy Note 3 ETUI filc filcowy FUTERAŁ (3731076540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamR 1 #12 Napisano 26 Listopada 2013 Ja zamówiłem coś takiego wygląda dość dobrze dziś lub jutro do mnie dojedzie Etui Kieszonka Skórzana do Samsung N9000 Galaxy Note 3 - Czarna - WITMEDIA.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncle 1 #13 Napisano 26 Listopada 2013 Dość znacznie (wg mnie) powiększa telefon, który i tak jest niemały. Mam identyczną (bądź prawie identyczną). Leży w szufladzie. Jednak zaczekam na oryginał (obym nie czekał w nieskończoność). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamR 1 #14 Napisano 26 Listopada 2013 Wiesz chodzi o to, że view cover jest oki jednak nie zawsze przynajmniej u mnie spełnia swoją rolę większość czasu noszę nota bez żadnej ochrony w kieszeni bo tak najbardziej mi się podoba jednak są sytuacje, że go nie wyciągam ponieważ używam gear_a i wtedy to się przyda a swoją drogą view cover tez go powiększa nie mało;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncle 1 #15 Napisano 26 Listopada 2013 Owszem powiększa tylko że jest stworzone specjalnie dla Note 3 i Note 3 wygląda jakby się w nim urodził Aczkolwiek ja obecnie noszę swój telefon również bez żadnej ochrony w kieszeni, gdyż cytując Ciebie "tak najbardziej mi się podoba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamR 1 #16 Napisano 26 Listopada 2013 (edytowane) To fakt wygląda jak by się w tym urodził jednak bywa, że jestem w warunkach ze tak powiem budowlanych w ciuchach roboczych i wtedy ten cover w kieszeni łapie jakieś syfy pomiędzy klapkę a ekran i dlatego wsuwka w tym momencie będzie idealna Edytowane 26 Listopada 2013 przez AdamR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncle 1 #17 Napisano 26 Listopada 2013 zdecydowanie się zgadzam, dlatego czekam na oryginalną wsuwkę do Note3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamR 1 #18 Napisano 26 Listopada 2013 jak będzie oryginalna to napewno ją kupie póki co trzeba sobie radzić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToxicMan 8 #19 Napisano 25 Grudnia 2013 Orientuje się ktoś kiedy mniej więcej można się spodziewać oryginalnej wsuwki w sklepach Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNoodles 40 #20 Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) A oryginalnej wsuwki jak nie bylo, tak nie ma... Wytapatlkowane z Note'a 3. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Movement Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach