lopez07 11 #21 Napisano 16 Grudzień 2013 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat sprzedawcy: Karen-Notebook czy można takiemu sprzedawcy zaufać. Mam na oku jedną aukcje Smartfon HTC One X White b/simlocka FV23% (3796457027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. gdzie przesyłkę mógłbym bezpośrednio w jednym z ich oddziałów odebrać w Gdyni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smartas 3 #22 Napisano 16 Grudzień 2013 Dzialajaca od wielu lat firma handlujaca sprzetem komputerowym. Jesli cena odpowiada to bierz smialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SHIRI 0 #23 Napisano 16 Grudzień 2013 LG Nexus 4 Czarny Biały E960 16GB Mobile4U-gsm (3793328911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. LG NEXUS 4 16GB WHITE 24 MC GWAR PROD BALTICGSM (3785560854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Miał ktoś styczność z tymi sklepami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopez07 11 #24 Napisano 16 Grudzień 2013 2@up Jak tylko uda mi się sprzedać note to tak też uczynie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babeo 26 #25 Napisano 16 Grudzień 2013 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat sprzedawcy: Karen-Notebook czy można takiemu sprzedawcy zaufać. Mam na oku jedną aukcje Smartfon HTC One X White b/simlocka FV23% (3796457027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. gdzie przesyłkę mógłbym bezpośrednio w jednym z ich oddziałów odebrać w Gdyni. Karen = Komputronik,wiec chyba wszystko jasne Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterg6 0 #26 Napisano 16 Grudzień 2013 @shiri Kupowałem kilka lat temu z tego sklepu Samsunga Omnie. Po pewnym czasie zepsuł mi się wyświetlacz. Bez problemu naprawili i zwrócili koszty przesyłki. @lopez Z Karen kupowałem laptopa. Cena bardzo przystępna. Towar w następnym dniu u mnie. Żadnych zastrzeżeń Wysłane z mojego JY-G4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopez07 11 #27 Napisano 17 Grudzień 2013 Ogólnie dzięki za info ale puki co pozostaję note bo mam wkońcu dobre do niego słuchawki i nie mam na co narzekać w nim. poza tym już ich oferty za one x nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx310 0 #28 Napisano 22 Grudzień 2013 Hah czyli karen to komputronik? Noj kolega za 2600 zamowil y580 (laptop) z i7 i byl straszny dziw ze fakturka z kompuronika Wysłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
torre24 0 #29 Napisano 25 Grudzień 2013 Ja dam wam dobrą radę. Zawsze jak coś kupuję to tylko u osób które mają SAME POZYTYWY!! No i oczywiście więcej jak 10 zakończonych aukcji. Niech was nie kusi cena bo potem dostaje się bubel!!!! Lepiej dać te pare złotych więcej i mieć święty spokój. Pozdrawiam Taką radę to sobie w buty wsadź. Mam 4 negatywy na allegro, wszystkie wystawione jako zemsta za mój komentarz. To, że piętnuję sprzedawcę za np. naciąganie na kosztach przesyłki, wg Ciebie dyskwalifikuje mnie na allegro i nic już nie sprzedam. Sorki za mały OT. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jsbiznes 1 #30 Napisano 25 Grudzień 2013 To ty dostałes zemste, ale jak jakis sprzedawca ma negatywy za sprzedawanie zepsutych zamiast nowych to daje to cos do myslenia napisane z galaxy s4 po raz drugi ---------- Post dołączono o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- I wiem ze pracownicy wyzej wymienionych oszustów siedza na wszystkich forach i pisza bzdury ze kupili bylo bosko a reklamacja trwala 2 dni i wymienili towar na nowy wolny od wad napisane z galaxy s4 po raz drugi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach