hmm to ja chyba napisze najbardziej negatywna opinie nt tego telefonu 😛
od paru dni zastanawialem sie nad sprzeda mojego modelu bo po prostu w glowie mi sie nie miesci polityka Samsunga...
kupujesz telefon za 1000 - 1200 zl (bez umowy) lub juz za ok 400-500 zl (z umowa) i co? i sie okazuje ze model ktory wyszedl pod koniec 3 kwartalu, ktory byl w tamtym momencie najlepszym telefonem z androidem, zostal po prostu olany przez swojego producenta a wraz z nim rzesza użytkowników....smieszy mnie to bo wczesniej wspomnianie ceny to jest gruubo ponad srednia kwote za jaka kupuje sie w tym kraju telefony...
Android mial byc, jest i bedzie systemem ktory ma byc ciagle rozwjany bo o to przeciez w tym wszystkim chodzi, nie oszukujmy sie - jest to odpowiedz na oprogramowanie iPhona, ktore wszyscy sobie chwala...
Google powinno zrewidowac zasady wspópracy z producentami telefonow bo takie sytuacje nie powinny miec miejsca..
a teraz odnosnie samego modelu:
na minus:
- brak wsparcia ze strony producenta (sic!)
# dedykowany program Samsunga - New PC Studio "nieobsluguje urzadzenia"
# caly czas pozostajemy na wersji 1.5 (juz mi sie przejadlo ciacho, wolalbym paczka albo eklerke 😃 )
- problem z odblokowywaniem ekranu,
na plus:
- wymiary i wygląd (oczywiscie kwestia gustu)
- wyswietlacz
- wewnetrza pamiec 8GB
Podsumowując, jesli chodzi o wsparcie producenta to bierz Hero, jesli to nie bedzie glownym czynnikiem to bierz Galaxy.
Ja na razie swojego sie nie pozbede bo nie mialbym na co zamienic 😃 jedyny model na jaki bym zamienil Galaxy to LG Eve 😛 cala reszta mi sie po prostu nie podoba :]