kamkom 0 #11 Napisano 26 Listopad 2013 Na ios się kombinowalo ja normalnie do folderu wgrywalem.i działały choć niektóre nie były kompatybile i powodowały fc Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qtendo 49 #12 Napisano 26 Listopad 2013 Tylko mogę pomarzyć o pograniu bo o ile uda mi się odpalić to będzie pokaz slajdów. Teraz czekamy na gta 4:E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxdawidxx 1 #13 Napisano 26 Listopad 2013 Bardzo świetna wiadomość, z artykułu na android.com.pl wynika że ma być lepsza grafika niż na pc, w co iestety trochę nie chce mi się wierzyć. Morze po prostu na takich małych ekranach będzie to wyglądało lepiej niż na onitorach po kilkanaście lub ponad 20 cali. Mam tylko nadzieję że wyjdzie bez jakichś strasznych opóźnień, i Rockstar nie pójdzie w ślad innych producentów i nie wypuści gry wcześniej na iOS. Pozostaje czekać i mieć nadzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raster 0 #14 Napisano 26 Listopad 2013 Czekam z ręką w gaciach. Mam nadzieję, że pójdzie mi na Lenovo a820. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trampowsky 282 #15 Napisano 26 Listopad 2013 Ma ktoś jakieś informację na temat, w jaki dzień mniej więcej jest planowana premiera? Fajnie by było jakbym na gwiazdkę dostał taki prezent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmatix 1 #16 Napisano 26 Listopad 2013 Vice City było 6 grudnia więc może i sa nandreas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yUlekk 0 #17 Napisano 26 Listopad 2013 Spodziewałbym się daty koło 20 grudnia, w przyszłych 2 tygodniach trailer i lista kompatybilnych urządzeń(Rockstar napisał, że info ma być w ciągu kolejnych tygodni). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaruss 5 #18 Napisano 26 Listopad 2013 Będzie podobnie jak z VC. Wypuszczą, ale dopiero po kilku dniach będzie można pobrać pliki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrykowy 0 #19 Napisano 26 Listopad 2013 Zoptymalizowane pewnie będzie tak, że dopiero na 8 rdzeniowych pójdzie bez lagów ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaruss 5 #20 Napisano 26 Listopad 2013 Bez przesady Pewnie na S3/Nexus4 pójdzie pograć bez lagów jeszcze :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach