sirmarianoo 1 #21 Napisano 10 Styczeń 2014 Bardzo przepraszam za dla Was pewnie głupie pytanie, ale jestem totalnym leszczem jeśli o te sprawy chodzi. Czemu to ma służyć? Chodzi o to, żeby grać na telewizorze w gry z Google Play? Przyłączam się do pytania Bo samo podłączenie dysku czy pendrive to chyba trochę mało jak na wydatek 200zl? Do czego wykorzystujecie ten sprzęt? (Jakies konkretne przykłady poprosze ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pscager 3 #22 Napisano 10 Styczeń 2014 Ja podłączyłem pod Huba i wszystko działa jak należy tylko ze starym adapterem na USB 2.0. Po weekendzie nabędę adapter 3.0, więc sprawdzę jak się sprawuję. Gdyby tylko Note by na Windows 8..Wtedy można by było mówić o minilapotopie . Android jest po prostu za ubogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriestoobriadnikow 0 #23 Napisano 11 Styczeń 2014 Jeśli ktoś szuka tej stacji multimedialnej w kolorze czarnym i w dobrych pieniądzach to polecam: CY MH-049 MHL USB OTG 2-Port HUB HDMI HDTV Dock for Samsung S4 i9500, Note 2 N7100, S3 i9300, N5100 - Free Shipping - DealExtreme Jedyna niewiadoma to obsługa MHL 2.0 i 60fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pjorunol 2 #24 Napisano 23 Styczeń 2014 Powiedzcie co jest. Otrzymałem dziś adapter mhl oryginał samsunga mhl 2 i gdy podłączam pod telewizor Sharp Aquos 60 cali pokazuje się podłączono przewód hdmi i jest obraz z tela na tv i za chwilę odłączono kabel hdmi i nic nie ma na tv. Przy ponownych próbach nie pokazuje nic, a za jakiś czas jak podłączę jest znów podłączono - odłączono i w ogóle nie ładuje mi note 3. Mam też note 2 i jest to samo tylko że jego ładuje, ale problem z obrazem ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atanor 0 #25 Napisano 25 Styczeń 2014 Może spróbuj włożyć wtyk głębiej. U mnie też nie wykrywało na dwóch przejściówkach i właśnie to było problemem. Wysłane z N-9005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pjorunol 2 #26 Napisano 25 Styczeń 2014 Kurcze no wtykałem na full ileś razy i nic nie pomagało. Dziwne oryginał kable i dwa telefony i to samo. Może to mój telewizor nie współgra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriestoobriadnikow 0 #27 Napisano 25 Styczeń 2014 (edytowane) Niech ktoś sprawdzi czy da się podłączyć oryginalny adapter MHL2.0 Samsunga do N3 z założoną obudową Neo Hybrid. Byłem w sklepie i przymierzałem adapter innej firmy (Hama) i wszystko pięknie ale wtyczka była zbyt pękata. Zadałem te pytanie w dwóch miejscach bo nie każdy czyta wszystkie tematy, a może ktoś będzie pisał o adapterze MHL2.0 Samsunga i przy okazji posiada obudowę Neo Hybrid. Edytowane 25 Styczeń 2014 przez Kriestoobriadnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtaszek 0 #28 Napisano 26 Styczeń 2014 Czy ta stacja nie jest kompatybilna z Note'm 1 N7000? Jeśli nie, z czego to wynika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblin950 0 #29 Napisano 26 Styczeń 2014 A co myślicie o takim budżetowym kabelku: Adapter MHL micro USB HDMI Samsung S3 4 NOTE2 TAB3 (3872249314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pracuje pewnie w standardzie 1.0, więc będzie działać z naszymi Note 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriestoobriadnikow 0 #30 Napisano 26 Styczeń 2014 MHL 2.0 jest kompatybilne wstecz z 1.0 więc będzie śmigać. Dwie różnice między MHL1.0 a MHL2.0 - MUSISZ podpiąć dodatkowo ładowarkę do adaptera by wszystko działało no i starszy MHL obsługuje tylko 24fpsy a nie 60 jak nowy. Ponawiam pytanko/prośbę: Niech ktoś sprawdzi czy da się podłączyć oryginalny adapter MHL2.0 Samsunga do N3 z założoną obudową Neo Hybrid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach