Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

meechoo81

[IdeaTab S6000-H] problem z odtwarzaniem filmów

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam od niedawna jestem posiadaczem IdeaTab S6000-H (android 4.2.2) ogólnie tablecik działa sprawnie szybko ale na karte chciałem wrzucić jakieś bajki filmy (z rozszerzeniem .avi) dla dzieciaków i tu pojawił sie mały problem obraz jest na wszystkich odtwarzanych filmach niestety na niektórych nie ma dźwięku :( Szukałem po necie jakichś kodeków instalowałem (MX Player pro z kodekami etc.) sprawdzałem i niestety dźwięku dalej nie mam :( Może mieliście juz styczność z takim problemem Jeżeli macie jakies pomysły albo znacie jakieś aplikacje, kodeki do tego dźwięku to pomóżcie POZDRO

    Edytowane przez Hunter3000

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    wykrzyk.png Twój temat narusza Regulamin Forum pkt 4.3.

    Tytuł wątku musi być krótkim streszczeniem Twojego posta oraz w sposób jednoznaczny nakreślać problem lub istotę dyskusji. Powinien także zawierać informacje odnośnie tego, jakiej pomocy oczekujesz.
    Przydatne linki:
    Pierwsze kroki na forum
    Zmiana tytułu wątku
    Jak poprawnie nazwać temat
    Zła nazwa tematu[/WARNT]

    A sprawdziłeś jaki kodek audio masz w filmach? U mnie miałem problem z odtworzeniem jednego filmu w aplikacji filmy od sony, ale już na MX Player normalnie odtwarza.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A próbowałeś może w mx player pro zmienić dekoder audio h/w na s/w? Bo u mnie na tym programie wszystko ładnie śmiga, tylko czasem sposób dekodowania muszę zmienić.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Juz ogarnalem temat Zainstalowalem VLC i dziala supper Ale dzieki za podpowiedzi zmienialem ustawialem w MX Player i nie pomagalo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×