Nazwa nowa - zajebistosć wzrasta 😉
Niestety (po części), na moim romie nie działa w normalnie odpalonym systemie na cm to samo... nawet po wipe i wipe ext*
ale, ale jest postęp duży - bo w recovery mode moge normalnie przeglądać pliki i usuwać (jednakże instalcja programu = zwiecha), niestety sdcard już nie, próba zamontowania jej w konsoli programu równa się zwieszce programu, gdy zamontuje ją w konsoli adb (mount -o rw /dev/block/mmcblk0p2 /system/sd / mount /sdcard) odpale program to... działa! usuwam, dodaje, instaluje! jendak nie instaluje dalej zwiecha, ale i tak succes! Więc generlanie chodzi chyba o to, że nie może zamontować partycji ext (mam ex4) i ogólnie sd przez co program się zapętla i nie widze gui, gdy podłącze androida odpalonego normalnie. Tu mam chyba racje, bo bez włożonej karty SD program odpalam normalnie. (!!)
kilka sugestii
- nie mogłem przeciągnąc pliku z /system itd na eg pulpit dysk
- zakładka computer files jest pusta... co tam ma być? eksplorator plików pc?
- Czasem na szybko do usunięcia czegoś chciałbym użyć klawiaturki więc przydało by się usuwac pliki bez ich zaznaczania, a żeby wystarczyło na nie najechać, klik 'del' i po sprawie. Przydał by się też skrót na klawie do odinstalowania, skopiowania do okienka obok najechanej, zaznoczonych plikow/aplikacji 🙂
*-bez sd działa i przed wipe 🙂
to chyba tyle, naprawde super program wychodzi, gratulacje - oby tak dalej
sorka za chaotyczność, ale pisane na szybkości w trakcie używania programu