Tutorial? w tym linku jest pieknie pokazane na tym filmie, nawet napisal, co ma byc dokladnie wpisane podczas backupu (dokladna nazwa pliku recovery).
Meczylem sie od wczoraj za pomoca goldcard - jak ktos czytal to wie, ze nie wyszlo to na moim magicu, do tej pory nie mam pojecia co moglo byc zle.
Mialem - 1.33.0010 (po wrzuceniu sposobu goldcard), potem w innym tutorialu stwierdzili, ze mozna wrzucic na jakis stabilny (0010 -engineering bodajze). Noi zrobilo mi sie 0009 i tak juz zostawilem bo mimo to nie dalo rady nic zrobic w fastboot.
Dzisiaj dzieki pomocy jednego z uzytkownikow forum (kolega od tutoriala z goldcardem), przekonal mnie zeby sprobowac one-clickiem. Co sie okazalo, 10minut pozniej telefon byl rooted 🙂 Dziala to w 100%!! Tzn byly komplikacje z recovery, gdyz pierwszy jaki probowalem byl RA v1.2.3 noi niestety telefon umarl na kilka minut. Po wrzuceniu drugiego, tym razem v1.3.2 wszystko poszlo gladziutko 😉
Polecam w 100% - zero stresu a wszystko smiga swietnie! Tym bardziej dla osob, ktore nie sa jakos mocno pro (czyli np. ja) jest to cos idealnego.
Pozdrawiam