adrian_bury Witam!!! Mam taki telefon pierwszy raz. W związku z tym moje pytania: 1. Czy da się jakoś pokatalogować te wszystkie ikony w menu? 2. Dlaczego nie działa bluetooth? 3. Czy można jakoś wysłać kontakt jako wizytówkę i odebrać? 4. Czy można pokatalogować sms-y? Proszę Was o pomoc.
mobvision BT będzie działać jak zmienisz rooma na innego np cyanogenmod lub gyd ;], jeśli chodzi o wymianę kontaktów to tylko synchronizacja chyba, ale możesz spróbować 😃 (synchronizacja np z kontem google) co do smsów nie wiem bo i po co to robić? 😛
faka Witam!!! Mam taki telefon pierwszy raz. W związku z tym moje pytania: 1. Czy da się jakoś pokatalogować te wszystkie ikony w menu? W menu raczej wątpię. Na pulpitach - żaden problem. 3. Czy można jakoś wysłać kontakt jako wizytówkę i odebrać? Jest w markecie programik do tego, ale w chwili obecnej nie pomnę nazwy. Po południu sprawdzę to dam znać. 4. Czy można pokatalogować sms-y? Handcent SMS - i życie stało się prostsze 😉
prot Jest w markecie programik do tego, ale w chwili obecnej nie pomnę nazwy. Po południu sprawdzę to dam znać. Apps Organizer się zwie 😉
adrian_bury BT będzie działać jak zmienisz rooma na innego np cyanogenmod lub gyd ;], jeśli chodzi o wymianę kontaktów to tylko synchronizacja chyba, ale możesz spróbować 😃 (synchronizacja np z kontem google) co do smsów nie wiem bo i po co to robić? 😛 Przepraszam, że spytam ale o co chodzi z tym "roomem"?
prot Przepraszam, że spytam ale o co chodzi z tym "roomem"? Chodzi o ROM, nie room 😉 Odpowiedź znajdziesz tutaj .