Zgadza sie - trzeb asie przyzwyczaić. Ja zawsze bardzo zwracam uwage na tekie rzeczy a to chyba dlatego ze pierwszym "takim" telefonem jakiego używałem był iphone a tam nie ma mowy o takich zacięciach. Chodzi poprostu o to że bawiłem sie G1 przed kupnem bo nie miałem jak sprawdzić magica i był żywszy. Ogólnie to telefon jest bardzo dobry ale ma troche wad które wg mie nie maja prawa bytu (np. problem z raportami dostarczenia smsów).
Co do filmików. Też wydaje mi się żywszy troche ale podejrzewam ze kamera nie odda wszystkiego tak jak sie to widzi na żywo. Aczkolwiek u mnie prawie zawsze jest tak, że podczas wysuwania menu gł sie przytnie (czasem wyjątkowo nie). Wygląda to tak ze gdzies na wysoksci 4/5 juz sie nie slizga ale przystaje na ułamek i zaraz juz jest na górze (tak jakby z filmu wyciąć kilka klatek). Podczas scrollowania menu głownego też chwyta takie zacinki ale na filmiku tego nie było widać - autor nie pokazał jak menu chodzi.
Nie odbierajcie tego tak, że krytyuje telefon itp - jest ok ale to mi sie w nim nie podoba troche i boli mnie troche to ( 😃 ) ze na filmikach jak ogłądam to nie zawsze widze takie zacinki. Widziałem też takie prezentacje, na których widać to wyraźnie stąd moje podejrzenia że "niektóre egzemplarze po prostu tak mają. Na YT widziałem jakas prezentacje bardzo długa tego telefonu. Gość bardzo szczegółowo oceniał takie aspekty o jakich tutaj pisze i demonstrowal - męczył to menu głowne w góre i w dól i nie było szans żeby sie tem coś przymuliło - u mnie nie ma szans zeby sie nie przymuliło 😃.
Sam nagram filmik jak to u mnie wygląda to ocenicie czy też tak u Was jest bo jestem ciekawy szczerze mówiąc.
Dodam tylko że mam manie zamykania programów i używam do tego TasKillera
Pozdrawiam
EDIT:
Witam ponownie. Nakręciłem filmik ale nie wiele z niego wynika więc nie bede go wstawiać.
Dziś bawiłem się w Erze Hero'łem. W moim odczuciu telefon jest szybszy niż ten Megic, którego posiadam. Mam na myśli takie rzeczy jak przewijanie pultpitów, nawigowanie po menu, pisanie esów (nie czuc takiej zamuły jak szuka słow w słowniku), klawiatura szybciej reaguje. Nie bawiłem się jakos długo bo czas gonił więc tylko tyle jestem w stanie stwierdzić.
Pozdrawiam