yasiex witam. dostalem swojego htc magica, bawiac sie nim ustawilem blokade klawiatury na te punkciki. niestety glowe sobie dam uciac a nie pamietam dokladnie jakie ruchy zrobilem. to co pamietam nie pasuje. da sie to jakos obejsc? nie wierze zeby tak sobie zalatwic telefon...
samboman yasiex, otworzyłem google i wpisałem : htc unlock pattern http://www.htc.com/europe/faqs.aspx?p_id=292&cat=0&id=113192&f=t w tatoo jest tak samo jak w Twoim przypadku
samboman A przeczytałeś dokładnie tą instrukcję? Po 5 razach złego wprowadzenia wzoru, mi pokazał się przycisk, wpisałem dane konta i dalej juz możesz działać.
yasiex po 5 razach kaze mi odczekac 30s. nie mam nigdzie zadnych danych konta. moze dlatego ze nie podawalem, bo nie rejestrowalem sie jeszcze w google
yasiex ok udalo sie. ten kod ktory wydawal mi sie sluszny nie pasowal. wiec postanowilem pokombinowac i przekrecic telefon przekrecilem go i zamienilem gore z dolem i kod podzialal;d thank's God;d;d i Wam drodzy koledzy tez serdecznie dziekuje;d
[usunięty] A ja się podłączę i mam pytanie. Czy da się zrobić tak, żeby po uśpieniu urządzenia przyciskiem power nie włączała się automatycznie blokada ekranu?