jeśli nic nie grzebałeś w telefonie a przywracanie ustawień fabrycznych nic nie daje proponuje oddać na gwarancje
Nie ma takiej opcji 🙂))
Zgłaszaj (pisemnie, za potwierdzeniem złożenia) niezgdność towaru z umową. Zgłaszasz to SPRZEDAWCY a nie serwisowi. Art. 8 Ustawy "konsumenckiej".
Przed chwilą zawiesił się właśnie w ten sposób przy włączaniu transmisji danych/netu [włączone jest ciągle WiFi, nie wiem, czy ma to wpływ, wywaliłem też 3G
Ja identyczne jazdy miałem z ROMem Dwang 1.13. Kompletna zwiecha przy wprowadzaniu APNów, jak juz próbował nawiązac "łączność". To samo się działo z WLANem. nie miało znaczenia włączenie tylko 2G.
Zmieniłem ROM na CM 4.2.5 (w niedzielę) - a teraz mam 4.2..7.1 i jestem prawie happy 😉)
<baggus>nauczyłbyś sie cytować kilka wypowiedzi w jednym poście a nie kilku.
No spoko. Nie czytałem całego wątku, tylko pierwszą stronę i odpowiadałem na konkretny post. Potem odpowiedziałem na kolejny post, z drugiej strony. W międzyczasie nie było odpowiedzi "podemną" więc skrypt (forumowy) przy prawidłowej konfiguracji POWINIEN połączyc moje posty. Nie zrobił tego, ja nie miałem na tyle czasu by edytowac posty. Może zerknij do konfiguracji skryptu i "napraw" ten malutki myczek by skrypt łączył posty jednego autora 🙂