Skocz do zawartości
bols244

Problem z odpaleniem telefonu/bootloadera

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam, sflashowalem mojego defy na:

    JRDNEM_U3_3.4.2_179-6_DEBLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8ORAPL03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYOORAPL_P016_A013_M002_HWp3_Service1FF

    Następnie sflashowalem na:

    JRDNEM_U3_2.51.1_DEBLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA030.0R_USAJORDANERAPL_P037_A018_M007_HWp3_Service1FF

    poniewaz mialem problem z zainstalowaniem cm11 zreszta to juz nie wazne. po sfhalsowaniu z RSD lite wyskoczyl mi napis finished wszystko OK, telefon sie wylaczyl ale do tej pory nie chce sie wlaczyc! nawet bootloadera nie moge odpalic (vol+ + power) kompletnie na nic nie reaguje jedynie gdy podepne kabel od kompa to biala dioda sie zaswieci, prosze pomozcie, aktualnie laduje baterie w trybie mgyver ale watpie aby cos to dalo bo bateria byla niemalze pelna.

    Co moge zrobic jeszcze?

    ---------- Post dołączono o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

    problem zostal rozwiazany.

    na bialej diodzie wgralem innego stocka od t-mobile automatycznie wskoczylo mi na jakiegos bootloadera i wszystko ruszylo :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Raszko

    Mógłbyś dokładnie opisać jak naprawiłeś swój telefon, ponieważ mam ten sam problem, czyli czarny ekran i tylko biała dioda, kiedy telefon jest podłączony do komputera. Próbowałem wgrywać różne pliki z tego linku: http://sbf.droid-developers.org/phone.php?device=27. Każda próba zainstalowania za pomocą RSD Lite daje to samo czyli nic. Problem się powtarza. Jestem kompletnie zielony więc proszę o jak najdokładniejszą instrukcje. Z góry dziękuje za pomoc. :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    p500
    Mógłbyś dokładnie opisać jak naprawiłeś swój telefon, ponieważ mam ten sam problem, czyli czarny ekran i tylko biała dioda, kiedy telefon jest podłączony do komputera. Próbowałem wgrywać różne pliki z tego linku: Motorola Firmwares. Każda próba zainstalowania za pomocą RSD Lite daje to samo czyli nic. Problem się powtarza. Jestem kompletnie zielony więc proszę o jak najdokładniejszą instrukcje. Z góry dziękuje za pomoc. :)

    http://forum.android.com.pl/f267/powra-t-do-froyo-po-nieudanym-tuningu-362334/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x