Skocz do zawartości
19420082009

KERNEL Gustavo CM12/CM11/Omni4.4/Slimkat + stweaks(synapse)

    Rekomendowane odpowiedzi

    Link masz w pierwszym poście :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dobra zainstalowane. Testuję zmienione napięcia. Dam znać jak wyniki.

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego cyjanem 4.4.2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Tile

    Witam, to drugi kernel z BLN, który u mnie nie działa, czy ja nie wiem, że trzeba coś ustawić czy co ? mam rom oni 4.4.2. Sciągnąłem stweaks i ustawilem tam bln po czym klawisze nie mrygają. Miał ktoś podobny problem ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Na cyjanie od Infected działa bez zarzutów. Kernel od Gustavo

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego cyjanem 4.4.2

    Edytowane przez Rich Marcinko

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Masz może podgląd napięć dla wszystkich prędkości skalowania CPU z kernela Apolo? Jeśli tak, wrzuć tutaj to też potestuje :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie zrobiłem screena, ale poszukam i wrzucę. Napewno na 1200mhz bylo 1100mV i telefon chodził stabilnie.

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego cyjanem 4.4.2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ok znalazłem z oryginalnego tematu. A więc:

    post-70838-1425573827329_thumb.jpg]

    Jak widać różnica jest dość duża w napięciach. Obecnie testuje wartości dla 1200mhz oraz dla 1000mhz. schevchenko1987 daj znać jak u Ciebie.Najlepiej wstaw screena jak poustawiasz już napięcia.

    Edytowane przez Rich Marcinko
    zrobione

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Z jakiej wersji Apolo wziąłeś ten screen? Regular?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    W ciągu 30 minut pożarło mi 5% baterii!!! Wifi, dane, synchronizacja, lokalizacja wyłączona. Totalny dramat. Wróciłem na stock. Czekam na Apolo w pełni działającą na Kit Kat. Póki co wersja beta jest :/ Co do Twojego pytania to nie pamiętam. Screena wziąłem z tematu na xda

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jak na pół godziny pracy 5% z tym wszystkim co miałeś aktywne to chyba normalny ubytek mocy :)

    Właśnie zastosowałem nastawy z obrazka który podałeś. Zobaczymy co z tego wyniknie... Oby tylko nie było SOD'ów :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x