Skocz do zawartości
19420082009

KERNEL Gustavo CM12/CM11/Omni4.4/Slimkat + stweaks(synapse)

    Rekomendowane odpowiedzi

    Więc sytuacja wygląda następująco jednak skusiłem się, aby jeszcze raz zainstalować ten kernel. Jednak dwa razy użyłem skryptu czyszczącego. Ustawiłem wszystkie wartości tak jak podałem wyżej i przez całą noc zjadło mi tylko 2% baterii(od 22.30 do 5). Teraz jeszcze zobaczę jak sytuacja z włączonym wifi i innymi bajerami.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zeby powiadomienia BLN dzialaly na Omni trzeba zaznaczyc- ustawienia>wydajnosc>advanced settings>backlight notification

    Zmienilem napiecia procesora jak na screenie kolegi kilka postow wczesniej i wydaje sie byc stabilnie. Nie wiem dlaczego te napiecia sa tak wysoko ustawione oryginalnie...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dokładnie to samo pytanie sobie zadaję. U mnie chodI bardzo stabilnie także śmiało mogę polecić wszystkim zejście na niższy woltaż

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego cyjanem 4.4.2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie też. Polecam nastawy z obrazka :D

    ---------- Post dołączono o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

    Panowie zajrzyjcie jeszcze do zaawansowanych ustawień Wi-Fi. U mnie było zaznaczone skanowanie mimo wyłączonego Wi-Fi co zjadało dodatkowo baterię.

    ---------- Post dołączono 14-01-14 o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano 13-01-14 o 20:16 ----------

    Panowie, ukazała się nowa wersja :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Schevchenko u Ciebie stabilnie wszysyko chodzi?? A jak w grach sprawa się ma?

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego cyjanem 4.4.2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    shevchenko czy nowy build zmienia coś w ustawieniach napięć czy to samo co we wcześniejszej wersji???

    Edytowane przez Rich Marcinko

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tak, u mnie wszystko chodzi stabilnie. Napięcia są ciągle takie same, więc w porównaniu do Apolo ciągle są wyższe.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie standardowo BLN nie działa...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    shail

    To jest ten skrypt czyszczący kernel_settings_wipe.zip ? Czyści coś co można "odczuć" ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Czemu bln Ci nie działa??? U mnie śmiga. Użyłeś skryptu czyszczącego?

    Shail tak to ten skrypt.

    Tapnięte z mojego GT-I9100 zasilanego Cyjanem 4.4.2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x