Witam.
Mam dość poważny problem z telefonem - słaby zasięg. Problem występuje od samego początku ale chciałem najpierw trochę sie upewnić.
W domu mam jeszcze 2 telefony - Nokia 6120, Samsung L760. Oba w domu maja zawsze pełny zasięg. Magic ma 1 lub 2 kreski. Właściwie to ten Magic nie jest mój ale mojej dziewczyny i zdecydowanie częsciej jest poza zasięgiem. Kazałem jej porównywać z innymi znajomymi na miescie i zawsze ma znacznie gorszy zasięg od innych. Dziś bylismy w galerii Krakowskiej. Na dole ja w nokii mialem 6 na 7 kresek zasięgu. Magic brak zasięgu :/. Wydaje mi się, że telefon jest uwalony. Mam ogromną prośbę. Na pewno na forum jest ktoś z krakowa. Jeśli ktoś taki bywa czasem w galerii krakowskiej będe bardzo wdzieczny o podzielenie się spostrzeżeniami. Miejsce, w ktorym sprawdzałem dzis w galerii to było obok rossmana na najniższym poziomie. Sieć Play. Mam też możliwość sprawdzenia zasięgu orange więc takie porównanie też byłoby dobre.
Z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam
Aha dodam że w telefonie jest poki co fabryczny rom - nic nie grzebałem jeszcze. Simlocak nie ściągałem i oczywiscie pierwsze podejrzenie padło na turbosima ale karta orange ma tak samo słaby zasięg z turbo simem jak i bez niego więc odpada. Poza tym w moim telefonie (Nokia 6120) z turbosimem mam dobry zasięg.