Telehubis 0 #1 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć, po roku użytkowania mojego ZTE, niestety pojawił się problem. Mianowicie samoczynnie odłącza się karta pamięci i w efekcie aplikacje, które mam tam przeniesione przestają działać. Jeśli ręcznie odłączę/zainstaluję kartę SD w ustawieniach wszystko jest ok, ale po jakimś czasie (bywa różnie, czasem 30 minut czasem pół dnia) znowu to samo. Na razie nic poza powyższym plus restart telefonu nie próbowałem, no i nie wykluczam awarii sprzętowej. Czy ktoś może ma pomysł co to może być? EDYTA: Najprawdopodobniej problem związany z błędami/awarią samej karty SD. Komputer nie wyświetla żadnych błędów, ale inny telefon wyświetla błąd przy próbie jej odczytania. Edytowane 3 Lutego 2014 przez Telehubis Rozwiązanie problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dud3k 0 #2 Napisano 11 Lutego 2014 Witam. To raczej nie jest wina karty sd. Ja mam zte juz jakies 3 mc i borykam sie z problemem rozlaczajacej karty ;/ probowalem z kartami 1gb org nokii, 8 gb kingstona 4klasy i adata 16 gb klasy 10, w innych urzadzeniach karty dzialaja a w moim zte niestety nie ;/ probowalem diseble interall card i zmiany softow i bruno i lewa ale na wszystkich dzieje sie to samo :/ malo tego po wlozeniu karty przestaje widziec nie tylko karte sd ale i pamiec telefonu ... zostaje tylko widoczna pamiec wewnetrzna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach