S.a.r.a Witam, Czy ustawienia migania trackballa mozna jakos zmienic? Czy sa zaszyte w romie? Moj trackball swieci sie tylko gdy ktos dzwoni, ale nie miga po nieodebranym polaczeniu / smsie, co byloby dla mnie bardzo wygodne..
un_seen Można ustawić ale u mnie na oryginalnym romie Orange ta opcja nie działała. Ostatnio zmieniłem rom na GyD i teraz o dziwo mam podświetlenie trackballa po otrzymaniu smsa.
Edek_Łomiarz Podpinam sie do tematu. W handcecie jak najbardziej jest opcja regulacji migania trackballa, ale jedynie dlugosci migania po odebraniu sms-a. Nie znacie sposobu aby zmusic trackball do ciaglego migania z czestotliwoscia rowna lub wieksza jak dioda przy sluchawce?
S.a.r.a Przetestowalam handcenta, ustawienia migania trackballa mi przypasowaly, ale sama aplikacja niet :/ Jakos widoki watkow mi sie nie podobaja, powiadomienia dubluja sie z systemowymi.. Jesli wiec ktos zna inne sposoby, bede wdzieczna za hinta
un_seen Więc wyłącz powiadomienia na systemowej aplikacji od wiadomości. IMO Handcent to najlepsza aplikacja do wiadomości.