Skocz do zawartości
Tenderenden

Telefon nie wyświetlał żadnej informacji o tym, że debudowanie jest włączone.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Napisano (edytowane)

    Siemka.

    Ostatnio kumpel poprosił mnie, żebym zrootował mu jego Samsunga Galaxy SL I9003, bo chciałby usunąć kilka denerwujących wbudowanych aplikacji. Chciałem użyć SuperOneClick'a do tego celu jednak po podpięciu do USB zobaczyłem jedną dziwną rzecz. Otóż telefon nie wyświetlał żadnej informacji o tym, że debudowanie jest włączone. Do tej pory każdy telefon, przy którym grzebałem coś zawsze pokazywał. Okazało się, że telefon ten został kupiony jako używany, a poprzedni właściciel spieprzył coś z softem i oddał go do serwisu. Niestety z papierów serwisowych dowiedziałem się tylko, że nowy soft rzeczywiście został wgrany. Nic więcej co mogłoby mi pomóc.

    Czy wiecie w jaki sposób mam to naprawić?

    Edytowane przez Htc_hack_Htc
    poprawilem nazwe tematu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    colt83

    aplikacje, zabezpieczenia lub ustawienia dev. (czy jakos tak) > debugowanie USB

    Ja raczej polecam odin i wgranie KPE > LF3 > CF-ROOT_LF3

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.