koko1108 21 #1 Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Znajomy pojechał na 3 tygodnie do USA i może mi kupić tam jakiś telefon. Więc mam kilka pytań: 1. Jaki najbardziej opłaca sie sciągnąć telefon w granicach 700-900 zł ( moze być lekko używany, byle sprawny, nie wiem czy są tam takie komisy z używkami jak u nas?) 2. Czy da się jakoś przepisać gwarancję żeby obowiązywała w PL? 3. Na ebayu są telefony 'bad esn' czyli zablokowane na sieć ale to chodzi o sieć CDMA a będzie chodził w europie? oczywiśćie taki który obsługuje nasze częstotliwości. jeśli chodzi o wymagania to przede wszystkim płynne działanie 2 lub 4 rdzenie, 2GB RAM dobry aparat i spora bateria. To tyle, proszę o odp i jakieś sugestie. Chciałbym moto x ale ona to chyba za droga:-/ Edytowane 26 Lutego 2014 przez koko1108 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psz3mo 44 #2 Napisano 26 Lutego 2014 Moto G 16 GB unlocked - będzie bez problemu dzialac w PL, a koszt to ok 600zl. Według mnie nic innego nie opłaca się sprowadzać. Moto X jest szansa, ale trzeba na promocjach poszukac , nowki chodziły po 350$ Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach