Skocz do zawartości
Jarzyna_Sony

Po aktualizacji do 4.3 xperia z zachowuje się jakby cały czas miała wpięte słuchawki

    Rekomendowane odpowiedzi

    Napisano (edytowane)

    Witam.

    Otóż mam problem z głośnikami. Odkąd po aktualizacji wpiąłem jacka i go wyciągnąłem, główny głośnik multimedialny nie odtwarza dźwięku podczas oglądania filmów i słuchania muzyki. Natomiast działa gdy ktoś do mnie dzwoni. Nie działa również podczas rozmowy głośnik rozmowy, mogę jedynie rozmawiać z kimś na głośnomówiącym...

    Czytałem o tym, ponieważ innym też się tak przytrafiło, ale robiłem wszystkie rzeczy o których mówili, tzn. ;

    - Wkładałem i wyjmowałem jacka kilka razy

    - Podczas rozmowy włożyłem i wyjąłem jacka

    - Przywróciłem ust. fabryczne

    - Wpiąłem jacka zastopowałem muzykę wyjąłem i nadal nic.

    Co jeszcze można zrobić ?? :(

    Notatka od Moderatora: wisniowy13
    wykrzyk.png Sprecyzowałem temat, na przyszłość zapoznaj się z: http://forum.android.com.pl/f14/jak-poprawnie-nazywaae-tematy-na-forum-tutorial-46402/
    Edytowane przez wisniowy13

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Spróbuj funkcji napraw w PC companion. Tylko zrób kopię zapasową bo wyczyści tel.

    Edytowane przez Stivi

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    To. Tez nie pomogło

    ---------- Post dołączono o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

    Napraw w PC companion nie pomogło. Można coś jeszcze zrobić? Nie chcę iść do serwisu ponieważ stracę tel.na dwa tyg.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kopzz

    Może spróbuj wrzucić flashtoolem starszy soft a potem znów zaktualizuj do obecnego.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Znalazłem same niebrandowane softy. Nie stracę gwarancji po wgraniu?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Pajonk

    Po wgraniu oficjalnego, niebrandowanego - nie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Stivi

    Moj kolega ma Xperie Z.. ma ten sam problem, telefon trafil do serwisu poniewaz flashowanie romow czyli zmiana oprogramowania nie pomogla. Powinni Ci go przyjac bez zadnych problemow. :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ok dzięki. Tel trafia do serwisu. Temat zamknięty

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x