Szukasz romu który ma w kernelu obsługę BFS (z tego co wiem to właśnie to jest magicznym lekarstwem na problemy z A2DP). Z tego co wiem mają to cyanogen (będziesz miał do wyboru kernel CFS i BFS, wybierz BFS) i chyba CursorDroid. Możesz też spróbować kerneli -wg (Wes Garner).
Dziwi mnie że nie działa ci Amon_Ra : sam go używam (żeby nie było że kryptoreklama), ale w wątkach wszelkich właśnie ludzie z a2dp go wybierają bo nie ma na nim żadnych problemów z a2dp (wynika to z tego że to BARDZO lekko zmodyfikowany ION, żadnego cyanogówna).
A i jak już pisze to przy okazji, Sobot, już chyba pół forum wie że Pays to dobry rom (wdg Ciebie). Nie wiem czy dev ci za to zapłacił, ale czy możesz nie pisać w każdym wątku "OMG PAYS-ROM KONIECZNIE, LEKARSTWO NA RAKA I AIDS!". Naprawde, widze cię w każdym wątku w sekcji magic z tym samym tekstem. Jeszcze żeby się jakoś ten rom wyróżniał, ale nie, to zwykły cyanogen+śmiecie (I nie pisze tego bez sprawdzania, dałem 10 minut żeby czymś się wyróżnił. Nie udało się). Proszę przestań.
Edyta mówi że odpaliłem google za Ciebie, i nie CursorSense a CASense ma BFS, o tutaj