Jack_Orlando ściągnąłem aBTC, wrzuciłem torrenta na kartę i się ściąga, tylko czemu tak wolno :/ sorrki za posta wyżej, po przetestowaniu, łatwiejszy w obsłudze okazał się wspomniany aBTC.
pozeczkowy Witam Posiadam konto shellowe i interesuje mnie klient torrent przez ktorego mogl bym sie zalogowac na shella i zeby mozna bylo tez wchodzic na prywatne trackery (PT, PS etc) aby sciagac pliki. Uzywam torrent fu zeby wejsc na shella ale nie ma on opcji dodania prywatnego trackera z torrentami jak i otwierania plikow torrent z karty. Intnieje taki program?
dzardzi ściągnąłem z marketu transdroid i nie potrafię go skonfigurować ( mój pierwszy tel z andkiem 😛 ) . Czy ktoś pomoże ?? Albo jakiś inny programik ( z instrukcją instalki 😛 ) umożliwiający korzystanie z torrentów...
Lanc Dla tych, którym nie działa. IMO najlepszy z dostępnych: Download tTorrent Lite for your Android phone on AppBrain
Simono Ponieważ to wersja Lite czyli Free i takie ograniczenie w tej wersji dali "The lite version is ad supported, and the maximum download speed is 250kB/s." Kup pełna wersje to nie będzie ograniczenia.
luimi2244 Witam. A ja mam taki problem że jak na jakimkolwiek kliencie torrenta czy jak to tam na Androidzie na Samsung Young i dodaję jakiś torrent to mi nie ściąga tylko czeka i czeka i nic a seed jest bo ten sam torrent na komputerze mi się ściąga. Jeśli to ma jakieś znaczenie to używam strony legacy torrent. Pozdrawiam.
androidh Oprócz tTorrent polecam jeszcze darmowego aDownloadera , który też jest całkiem przyzwoitym klientem torrentów na smartfony.
Soulfrezer Ponieważ to wersja Lite czyli Free i takie ograniczenie w tej wersji dali "The lite version is ad supported, and the maximum download speed is 250kB/s." Kup pełna wersje to nie będzie ograniczenia. Używam pełnej wersji. Faktycznie można sciągać pełnym łączem lecz ma ograniczenie co do ilosci torrentów równocześnie. Max można 12 równoczesnie zapuscić torrentów. klienta który nie ma tego ograniczenia. Mam mantę mnp01, któą chcę użyc do sciągania torrentów zamiast komputera. Działam na stronach na których trzeba mieć dobre ratio więc chcę mieć zapuszczone bardzo dużo torrentów aby wszystko wyseedować
kurek99 Uzywam tTorrent i gdy wylacze program to po ponownym wlaczeniu znikaja mi wszystke pliki tez tak macie?;/