markog Mam pytanie. Podczas pierwszego użytkowania telefonu skonfigurowałem (a w zasadzie utworzyłem na nowo) dostęp do konta goolgle. Jak dojśc do parametrów tego konta(lub wręcz gdzie można zmienić login i pass do konta) - nie mogę tego znaleźć w ustawieniach a instrukcja radzi tylko jak to zrobić za pierwszym razem przy pomocy kreatorka
bartek43 Nie zaśmiecaj forum nowymi tematami tylko użyj SZUKAJ bo były już takie tematy, i tam pisz Forum po zmianach, link nie działa Forum po zmianach, link nie działa
markog Kolego jakby szukaj dobrze działało to bym to znalazł niestety tak nie jest a nie mam czasu przesiadywać na forum i przeglądać dziesiątek wyników z dziesiątkami podstron tylko dlatego ze w tekscie wpisane jest google. Znasz to forum, wiesz że było, siedzisz tu dniami i nocami -to chwała Ci za pomoc - dziękuję za wskazanie. Masz ambicje na czyszczenie forum - zgłoś się na moda widzę że szukają. Od tego jest forum żeby zadać pytanie i dostać odpowiedź.
dawsio Chyba chodziło o zmianę konta gmail... a można to zrobić chyba tylko przez wipe polecam przeczytać faq na wiki.android.com.pl
markog Nie chodziło mi o zmianę hasła lecz o zmianę konta podstwaowego (loginu) tak już wiem - niestety tylko factory reset Dziękuję za pomoc
PiotrK37 Tutaj też tak piszą: Forum po zmianach, link nie działa Swoją drogą uważam, że to strasznie głupio, że nie da się zmienić tych danych... Kupiłem magica i wpisałem zrobiłem sobie testowe konto. A teraz muszę wszystko kasować? 🙁 W sumie to nie wiem czy chcę - google będzie widziało o mnie jeszcze więcej niż teraz 😉
prot niestety tylko factory reset Chyba nie. U mnie wystarczyło wyczyszczenie danych Gmaila i Aplikacji Google w defaultowym menedżerze aplikacji i ponowne uruchomienie telefonu.