Moje sugestie? Nie mam żadnych sugestii bo nie mam takich problemów. Dla mnie cyferka w benchmarku nie działa korzystnie na podniesienie własnego ego i szpanowania że ja mam tyle punkcikòw a ktoś inny tyle. No i co z tego?
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj. lepiej milczeć niż doradzać w ten sposób, w jaki Ty to robisz.
Tyle. Nie mam nic więcej Ci do powiedzenia - a jak nie podoba Ci się to, to po prostu nie wchodź do tego mojego tematu - na forum jest ich tak dużo, że znajdziesz inne miejsce do wykazania się. Dziękuję i pozdrawiam. Do niezobaczenia.
A teraz czekam na jakieś sugestie, które nie zmuszą mnie do głębokiego ingerowania w ustawienia fabryczne mojego smartfona....
---------- Post dołączono o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Sprawdź czy nie masz włączonej opcji oszczędzania baterii.
Mam włączoną funkcję oszczędzania energii. Sprawdzę benchmark z wyłączoną, możesz mieć rację.
---------- Post dołączono o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------
Wyłączyłem oszczędzanie energii, oczyściłem smartfona ze śmieci, zbędnych aplikacji oraz tego, co zawalało mi pamięć operacyjną i wykonałem test ponownie. Uzyskałem 20620 punktów - czyli sporo więcej niż wcześniej, co cieszy a:)