rammiro Widzieliście? Od wczoraj na stronie głównej Polskich Googli jest taka oto reklama: Na prawdę ile lat z Googli korzystam to w życiu nie widziałem reklamy na stronie głównej :cwaniak:
Faktorio Ja dzisiaj miałem w "Metrze" reklamę G1 :ok: ale to nie jest żadne zaskoczenie dla mnie bo to z założenia brukowiec reklamowy 😛
maciek923 faktycznie niespotykane wczesniej ale powiem tak, ich wyszukiwarka? no ich, ich telefon? no ich... to sobie reklamuja... ;-)
cynamonowy Jak już jest temat o reklamach to przyjrzyjcie się uważnie reklamie ery w TV. czy przypadkiem na niej G1 nie jest spolszczony? na samym początku jak koleś się bafi chyba kontaktami pojawia się okno z przyciskami. nie ma na nich polskich napisów? Czy mi się zdaje? 😛
Azzur tą reklamę można zobaczyć na era.pl KLIK BTW jak to możliwe, że on ma białe tło pod kontaktami ? Edytuj. Przykro mi.. też inglisz.. wyraźnie widać 'Forward'
cynamonowy Też zwróciłem uwagę na jasne tło ale sugerowałem się polska lokalizacją i sądziłem że to już jest ten nowy firmware....
Azzur to co zrobili na potrzeby reklamy roota ? :szok: czy może jednak jest jakieś rozwiązanie.. I BTW mógłby ktos napisać tutaj jak odpalić muzę na naszym sprzęcie ? ^^ znaczy się, odpalam muzę, ale mam źle taki poustawiane.. WMP si nei nadaje..