Skocz do zawartości
bykumza

Wolne działanie systemu, słabszy zasięg GSM/WIFI, itp. po akutalizacji do Androida 4.3.

    Rekomendowane odpowiedzi

    ls29

    Tak robiłem reset po aktualizacji.Dzwoniłem dzisiaj do samsunga z tym problemem to serwisant powiedział ,że telefon nie obsługuje trybu N z rutera i się rozłączył.

    Zaraz zainstaluję tego andka co kolega link podrzucił.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    ten co podeslalem jest najnowszy wiec jak cos bedzie nie tak bedziemy szukac innego powodu ;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ls29

    Soft wgrany i dalej następuje reset telefonu.Czyli coś innego musi być.

    P.S na wszystkich urządzeniach z andkiem 4,3 (tzn.np tablety asus) resetują się.Na wersji 4,12 wszystko lata jak ta lala.Może ktoś ma jakiś pomysł.

    Edytowane przez ls29

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam,mam problem z s3 i9300,chodzi o to ze tel.niemiłosiernie zwalnia.Dopiero co był przywracany do ustawień fabrycznych.Przegladarka chrom strasznie tnie.Wcześniej takich cyrków nie było.Mając otwarte z 4 karty w chrom i przesuwając strone stoi ona w miejscu i dopiero po kilku sekundach zaczyna się przesuwać z lagami.Czy to może być problem po ostatniej aktualizacji chroma?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Rambdal

    Jeśli problemy dotyczą tylko chrome to szukał by przyczyny w tej apk. Niestety ostatnie aktualizacje chrome na android/pc nie idą w dobrą stronę.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    pupus

    mam galaxy s3 kies 3 pokazuje mi taką wersję systemu -PDA-OC1 , PHONE-NB1 , CSC-OC1 (TPL) co to jest 

    mam android 4.3

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    borell

    Witam,

     

    Przebywając poza miastem z automatu uruchamia mi się tryb roamingu i odcina sieć. Myślałem, że tak musi być ale ostatnio spojrzałem na telefon kolegi, którego operatorem jest również Play i net śmigał aż miło. Mój telefon Samsung Galaxy S3 - operator PLAY.

     

    Proszę o pomoc - wydaje mi się, że diabeł tkwi w konfiguracji telefonu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sewaj

    Jeśli masz stock to musisz uruchomić roaming krajowy.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

    • Lubię to! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x