Glead da rade jakos ogladac youtuba ale takiego zwyklego, nie m.youtube. Ostatnio na m.youtube mam problem z ogladaniem filmow(wiele osob podobno to ma) za to na zwyklym youtube na kompie smiga, wiec moze na Magicu youtube zwykly tez ruszy. da rade przegladac jakos strony typu smog.pl lub podobne?
zigi podbijam. W menu jest 'youtube' chce wejsc i pisze ze nie mozna wczytac filmu :/ bezsens. trzeba cos miec zainstalowane? na innych stronach tez nie dziala typu interia czy smog ;/
bartek43 bo android nie ma adobe flash player dla tego nie idzie oglądać you tuba z przeglądarki, i tak samo na innych stronach
emeswu Jak się nie da? U mnie działa ok. Tzn. w aplikacji youtube przy połączeniu przez 3G pisze oczywiście że nie można wyświetlić filmu (na wifi działa ok). Ale jak wejdę przez przeglądarkę na youtube.com i kliknę na film otwiera mi się HTC Flash player i film działa
Attache Też tak często miałem na GyD'zie (na Cursor'ze nie wchodziłem), ale za którymś razem jak włączam cały czas ten sam filmik to w końcu szło, próbowałeś tak ?
lusia412 Też tak często miałem na GyD'zie (na Cursor'ze nie wchodziłem), ale za którymś razem jak włączam cały czas ten sam filmik to w końcu szło, próbowałeś tak ? ja tak probowalam. i czasem sie wlacza. czy ktos wie co trzeba sciagnac zeby sie normalne (zawsze) wlaczalo. z gory dzieki za odpowiedz.😉