AKI 0 #11 Napisano 2 Kwietnia 2014 Na razie za krótko go mam żeby wystawić jakąkolwiek opinię a przede wszystkim nie mam porównania do innych. Sam fakt że ładuje tak samo jak oryginalny i że nie muszę otwierać zaślepek to mnie zadowala. W końcu cena jest rewelacyjna. A co do sprzedawczyni to spisała się na medal, przesyłka zamówiona w piątek w południe a we wtorek przedpołudniem dostarczona i to przez pocztę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ojciec Mateusz 0 #12 Napisano 2 Kwietnia 2014 W moim przypadku zakup na aleg.... i to z Krakowa a wiec blisko Ciebie za 18,90 Kabel MAGNETYCZNY USB do SONY Xperia Z1 Z Compact (4042173485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czas start Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
veronek 5 #13 Napisano 21 Maja 2014 Ktoś kupił na allegro i może polecić sprzedawcę? Nie chce kota w worku;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
veronek 5 #14 Napisano 22 Maja 2014 Bump Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fafiq 9 #15 Napisano 22 Maja 2014 To co kolega wyżej podał z Krakowa jest sprawdzone, kupione dawno i działa bez problemu, ładuje elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 51 #16 Napisano 22 Maja 2014 Trochę jest błąd w opisie: Kabel umożliwia transmisje danych orazładowanie urządzenia. Nie zdziwcie się tylko potem, że nie idą dane nigdzie Poza tym kabel ok ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bosky 0 #17 Napisano 28 Maja 2014 Jak długo ładuje się bateria na kabelku magnetycznym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fafiq 9 #18 Napisano 28 Maja 2014 Porównywalnie jak na zwykłym, a nawet nie wiem ile na zwykłym. Jakoś nie odczułem różnicy takiej, żeby mi coś przeszkadzało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Millerek 2 #19 Napisano 31 Maja 2014 Jest może ten kabelek w kolorze białym? Wyzetowane z jedynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gpawel 7 #20 Napisano 4 Czerwca 2014 Ktoś poleci sprawdzonego sprzedawcę, u którego dostanę kabel do ładowania magnetycznego działający prawidłowo, porównywalnie do oryginalnego USB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach