vandj Witam. Mam takie pytanko i chyba to bedzie odpowiedni dział. . Dziś miałem okazje się załamać brakiem opcji w tym telefonie. Używam htc magic z softem herdent sms oraz oryginalnym dołączonym sms/mms. Nigdzie nie ma opcji dołącz kontakt lub wstaw numer do sms (Ala wizytówka sms) czy to wina softu czy możliwości aparatu. Jak można nie posiadać tak przydatnej opcji chyba ze to sie nazywa jakoś inaczej????
vandj Kolego wiem ze jest załącz - jest w oryginalnym sofcie magica i w ściąganym z marketu . Nie ma dołącz kontakt. Jest tylko - foto, zrób foto, film video, nagraj film, audio, nagraj audio, pokaz slajdów.... Co do softu to handcent sms - pomyliłem się wyżej.
7ymekk na gydzie jest taka opcja 😛 a wejdz do kontaktow i przytrzymaj dlugo palec na ktoryms.wyskakuje tam przeslij kontakt jako vcard
vandj No oka tak jest 🙂 W opcjach sms-a nie ma 🙂 to mnie zmyliło - przyzwyczajenia z noki. Podziękował 🙂 jak to mówią śmiesznie na trasie lustereczko dla Ciebie.. przyczepności. Temat do zamknięcia.
Thomi A jak wyglada ta opcja na Androidzie w SE X10? Jest mozliwosc wyslania tylko poprzez bluetootha, natomiast po nacisnieciu na kontakt nie ma opcji wyslij wyzytowke tak jak to jest wyzej wspomniane. Prosilbym o pomoc.