Robiłem juz hard reset. Dziś podłaczyłem inny router Siemens Gigaset 504AG. Po zmianie routera youtube prawie to samo, natomiast telefon nie chce ściagac poczty, strony otwiera. Zauwazyłem jeszcze jedna róznice jak mam podłaczonego Linksys-a to wskaźnik zasięgu na ekranie głównym mam prawie na zero nawet jak jestem metr od routera.,Jak podłączyłem Siemensa to wskaźnik normalnie pokzaywał zasięg wifi. Zainstalowałem sobie z marketu program Wifi Analizer ten pokazuje mi zasięg sieci na wykresie - prawie full.
Więc odpada hard reset, odpada równiez słaby zasięg wifi, czytałem równiez podany powyżej post ale w nim nie ma rozwiązania problemu.
Telefon mam równiez nowy, kupiony w Orange kilka dni temu.
Jutro sprawdze jeszcze w pracy, mam tam załozony Netgear DG834G. Dziwi mnie jedna sprawa wczesniej miałem Nokie E51,N95,N85 i Iphona 3G wszystkie działały bez najmniejszych problemów. Tylko wyszukiwałem router wpisywałem hasło i wszystko chodziło az miło.
Jeśli tego problemu nie uda sie rozwiązać podaruje sobie te całe HTC. Wczesniej miałem TyTN II i kupione w Orange i z tego co pamietam możliwe było pobranie aktualizacji ,ale nie dla telefonów kupionych w Orange. Dziwna ta polityka producenta. Jeszcze do tego jak zrobi sie hard reser to kasuje cały telefon. Jak tak sobie to podsumuje to tęskni mi sie do Iphonika, nie liczac kilku wad to chyba telofon idealny - masa taniutkiego softu i aktualizacje dla wszystkich.
<baggus>4 posty jeden pod drugim w 12 minut - nowy rekord! Ostrzeżenie słowne jako, że były to pierwsze posty na tym forum