Skocz do zawartości
Gwardek

Galeria - nie wyświetla zdjęć...

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam, otóż od niedawna zmagam się z pewnym problemem (jakby resety, przycinanie i gubienie zasięgu to było mało...) otóż, przy przeglądaniu zdjęć tak jakby normalnie je ładuje na ułamek sekundy a następnie pojawia się taki kwadracik, mający symbolizować grafike. Wszystko widać na poniższym filmiku. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CKrxPf6NRWg]YouTube - 20110413 003[/ame]

    Proszę pomocy ...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kozubi

    Wada softu, robiles full reset?

    Masz cos modyfikowane czy czyste?

    Jesli full reset nie pomoze to powtorne wgranie softu mysle ze zalatwi sprawe.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nic nie modyfikowałem. Full reseta też nie robiłem. Ma ktoś jakieś pomysły oprócz reinstalacji softu ??

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Zrób update softu. Ja jak aktualizowałem ROM do wersji 2.51.1 (oficjalny) to zachował wszystkie dane.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x