Witam. Od tygodnia mam g1 i jak narazie nie jestem w stanie nic zrobić z tym telefonem. Po pierwsze ciągle mam problem z logowaniem. Ale od początku :
Na początku włożyłam do telefonu kartę z Orange, ale okazało się, że nie obsługuje ona pliku data ( tak wywnioskowałam ). Więc wymieniłam ją na kartę z Ery. Zalogowałam się i wszystko było w porządku, czekałam tylko na nowszą wersję oprogramowania, a na stronie ery czytałam, że może to zająć do dwóch dni. Później wymieniłam kartę na Heyah, bo chciałam wykorzystać pieniądze, które na niej miałam. Wtedy w panelu powiadomień pojawił się wykrzyknik. Pisało tam : sign-in/sync error.
Otworzyło się okienko, że hasło jest nieprawidłowe. Wpisałam poprawne hasło i wyskoczył komunikat :
There was a network error while trying to sign in to choco483@gmail.com . Retry now or press the Back button to cancel.
Kliknęłam więc w retry, ale błąd pojawia się cały czas. Z powrotem więc wymieniłam kartę na erę. Wykrzyknik znów się pojawił, więc zalogowałam się na pocztę w komputerze, żeby sprawdzić czy na pewno wpisuję prawidłowe hasło, ale wszystko było w porządku. Spróbowałam znów na telefonie i wykrzyknik zniknął.
A ja głupia znów po jakimś czasie wymieniłam karty, ale teraz już nic nie pomaga. Wyskakuje ciągle ten sam komunikat i obawiam się, że właśnie dlatego nie przyjdzie mi aktualizacja. Jestem więc totalnie bezsilna.
Ten telefon wybrałam raczej ze względu na wygląd ( no cóż, nie ukrywajmy kobiety tak mają 😉 ) no a teraz nie radzę sobie z nim i wątpię, że kiedykolwiek to nastąpi. Nie wiedziałam, że będzie z tym taki problem.
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam 🙂