elbe182 0 #1 Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam! Muszę oddać telefon do serwisu, mam jednak wgrany Android Revolution HD 3.5, radio S-OFF, 1.84. Jak powrócić do oryginalnych ustawień, jakby był dopiero wyciągnięty z pudełka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dod6 0 #2 Napisano 16 Kwietnia 2011 Zmień CID na oryginalny i wgraj oryginalny rom przez RUU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikar39 0 #3 Napisano 16 Kwietnia 2011 Zmień CID na oryginalny i wgraj oryginalny rom przez RUU a co to jest ten CID:E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elbe182 0 #4 Napisano 16 Kwietnia 2011 Zrobiłem downgrade do 1.32, nie wystarczy tylko zmienic Radio na S-ON? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elpabel84 2 #5 Napisano 16 Kwietnia 2011 w sumie to wystarczy jak wgrasz oryginalny soft tak jak kazdy inny rom, on nadpisze to co trzeba.... ja tak zrobiłem i nie bylo problemów z gwarancją. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiec 3 #6 Napisano 16 Kwietnia 2011 w sumie to wystarczy jak wgrasz oryginalny soft tak jak kazdy inny rom, on nadpisze to co trzeba....ja tak zrobiłem i nie bylo problemów z gwarancją. pozdr Jak nie miales Radio S-off to RUU nadpisalo. Niestety kiedy posiada sie Radio s-off to ruu go nie usunie. Sent from my Desire HD using hands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elbe182 0 #7 Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Czyli wystarczy teraz wgrac RUU i zrobic Radio s-on? @edit Ok udało się, S-ON, CID zmienione (dla Plusa ma być HTC_001? Jak sprawdzić czy napewno się zmieniło?). Tutaj poradnik z XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537 Najpierw downgrade do 1.32, RUU i to co wyżej. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez elbe182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elpabel84 2 #8 Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak nie miales Radio S-off to RUU nadpisalo. Niestety kiedy posiada sie Radio s-off to ruu go nie usunie. Sent from my Desire HD using hands mialem radio s-off, wszystko wróciło do normy po wgraniu RUU problem miałem taki że PC nie widział mojego telefonu więc nie miałem innej możliwości jak tylko wgranie RUU poskutkowało, telefon oddałem, wymienili płytę główną oczywiście na gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach