yahuto witam mamy przeportowany rom z androidem 2.1 z Expresso: opis i theme na xda (pozniej opisze po polsku): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=608581
yasiex opisz, opisz, chetnie zmienie. zmiana spl z angielskiego tutoriala jest co najmniej ryzykowna w moim przypadku;] masz juz zainstalwoane? jakies bugi? dziala wszystko?
maciejb84 Things Not Working: Camera, Bluetooth, Multi-touch THERE ARE LOTS OF FORCE CLOSES czyli jak narazie kicha...
yahuto jak dla mnie spoko pobawic sie mozna i zobaczyc jaka czeka nas przyszlosc, oczywiscie rom posiada wady wieku dzieciecego ale myhero oraz gyd tez je posiadali ;-)
bieski vatras mozesz se juz darowac te gadanie. Po pierwsze to nie masz racji i U MNIE dzialaja tak samo jak CM Po drugie ten watek dotyczy romu z Expresso UI a nie ktory rom jest wolniejszy a ktory szybszy BTW. Moj akcelerometr sie naprawil po fixie z recovery i wgraniu na nowo GYD 2.1.
yahuto wiadomo 🙂 Yahuto a jak wrażenia odnośnie prędkości, przejść itp ? jestem mile zaskoczony, przescia i animacje wypadaja znakomicie
KrisPOD nie wiem po co dali te obramowania do ikonek 🙂 .. wcześniej lepiej to wyglądało 🙂 dopieszczają i dopieszczają i właśnie dopieścili za bardzo 🙂
szastan gust jest jak d..pa, każdy ma inną 🙂 Przydała by się opcja wyboru wyglądu ikon, zapewne po wypuszczeniu RUU przez HTC wszystko nabierze tempa a na xda zadbają o to by można było wybrać ikony takie lub takie.
Krzysiec Zapowiada sie naprawde dobrze ... I chciałbym zeby w przyszłosci zaden portujący nie ingerował zbytnio w wyglad (wgrywajac odgórnie jakis motyw). Marzy mi sie zeby ktos przeprtował juz finalna wersje tak jak HTC ja wydało 🙂 A dopiero potem robił dodatki w formie update motywu. Odnosnie obramowań ikonek to chyba idzie jakos prosto rozwiązac gdyz oglądałem Framework tego ROMu i tam jest to tło w postaci jednego obrazka ... Wydaje sie ze zrobienie przezroczystego obrazka rozwiązało by problem 😉 Ale to tylko moje domysły... Bo mnie osobiscie tez sie te tła nie podobaja ... Ale za to dolna belka Launchera wymiata ! Musicie przyznac ? BTW: yahuto ale macie anomalie pogodowe w Łodzi 😃 30 stopni i śnieg 😉😃 (fajnie to wyszło w tych Fehranheitach) 😃
yahuto BTW: yahuto ale macie anomalie pogodowe w Łodzi 😃 30 stopni i śnieg 😉😃 (fajnie to wyszło w tych Fehranheitach) 😃 bo w lodzi w sylwka gra Doda Sroda ...i niektórym jest gorąco ;-P
[usunięty] Jest tylko poważny problem z kamerą bo Htc nie wydało sterowników do aparatu dla wersji Android nowszej niż 1.6 i może nigdy ich nie wyda
kaju666 Jest tylko poważny problem z kamerą bo Htc nie wydało sterowników do aparatu dla wersji Android nowszej niż 1.6 i może nigdy ich nie wyda nieprzejmował bym się zapewno jakiś magik i iluzjonista z xda sam je napisze 😃
Krzysiec Jest tylko poważny problem z kamerą bo Htc nie wydało sterowników do aparatu dla wersji Android nowszej niż 1.6 i może nigdy ich nie wyda Jak T-Mobile planuje update OTA dla G1 to HTC na pewno wyda sterowniki spokojnie 😉 To jest czyste zagranie HTC ... "A czego mamy dawac wszystko od razu ? Damy przecieki ale bron boze nie damy sterownika aparatu bo od razu beda (na XDA) miec wszystko przed premierą" Moim zdaniem spokojna głowa sterownik juz jest w odpowiednim folderze w siedzibie HTC 😛 Akurat to jest pikus ... Inaczej nie planowali by wydac softu dla HERO ... bo jakze by bez aparatu ?