zibi Witam, pierwszy raz na forum wiec prosba o wyrozumialosc. Jak w temacie: znalazlem na forum info jak to zrobic ze "zrootowanym" Hero. Czy jest możliwosc ustawienia połączenia ad-hoc ze "zwyklym" HERO ? Bede wdzieczny za odpowiedz, czytam to forum i widze tu sporą ilość "fachowców" wiec jest nadzieja ;} pzdr
garnek91 Witam, mam pytanie.... W tym tutorialu mówią żeby robić przez adb, a czy można to po prostu zrobić w Astro na telefonie ?
garnek91 W jakim sense dostępu do roota ? W sensie wejścia do plików systemowych? Ma, bo właśnie teraz edytowałem ten plik na telefonie i pyta mi się czy zapisać.... sory, jeżeli coś głupiego pisze, ale jestem początkujący...
zibi oki, dzieki za Wasze wypowiedzi i informacje. Rozumiem z tego, ze bez root-a moje Hero nie połączy się z laptopem ?
baggus W jakim sense dostępu do roota ? W sensie wejścia do plików systemowych? Ma, bo właśnie teraz edytowałem ten plik na telefonie i pyta mi się czy zapisać.... Rzeczywiscie widac pliki systemowe. Jednak odpicowali tego Astro troche. Mozesz w nim robic w takim razie.