zana Na hdblog pojawiła się I7500XXIK5 (ITV Italy) - nie ma klawiatury Samsung - nowe logo Samsung mob!le - nie ma t9 pl http://gettyfile.com/455700/
Tenshi To może być ciekawie 😉 Ta klawa Samsunga straszna 🙂 Wrr. ;| A moze mi ktos powiedzieć jak zainstalować za pomocą Odina? Mam pliki : kernel, system, cache, amss, i recovery ;>
zana Przez Odin jedną paczką .tar (amss, cache, kernel, recovery, system) - dla bootloader, pda, phone (+ cache.img z CSC). Podobna sytuacja była przy II5 - też jedna paczka .tar (w niej brakowało tylko cache.img) Forum po zmianach, link nie działa Wieczorem sprawdzę.
Tenshi No byłbym wdzięczny, wczoraj sobie włączylem tel w download mode a nie wiem jak z tego wyjść i wgrałem od nowa IK4....;/ Cały tel wyczyściło, więc wolałbym teraz już mieć IK5 😉
uncle_g Witam, Nie wiem jak pozostali, ale pobralem aktualizacje z linku, z pierwszej wiadomosci i byl to plik *.tar 125 MB. Odin nie mial z nim zadnych problemow - wszystko zaktualizowalo sie bez problemowo. Z zauwazonych poprawek to brak klawiatury Samsung'a (osobiscie uwazam, ze byla slaba) oraz zauwazylem poprawke odnosnie wygaszanoia ekranu. U mnie na IK4 po ustalonym czasie telefon sie blokowal, ale nie wygaszal ekranu co powodowalo bardzo szybkie zuzycie batrerii - praktycznie 1-2 razy dziennie, Ogolnie jakby tez troszke szybciej dzialalo (ale to moze mi sie wydawac). Pozdro.
adamr75 Mam pytanie czy nadal działa T9 i polskie litery? Czy wykasowanie kasowanie klawiatury samsunga zwiększyło wolną pamięć?
zana IK5 jest wydana dla Włoch PDA: I7500XXIK5 Telefon: I7500XXIK5 CSC: I7500ITVIL1 Build Time: 2009.12.18. 21:45:49 - nie ma klawiatury Samsung - nowe logo Samsung mob!le - nie ma t9 pl - ..? działają motywy zrobione pod IK4 P.S. jak ktoś nie chcę stracić APN to z paczki .tar trzeba wywalić cache.img
mariopablo1 IK5 chyba jest wydana dla Włochów - nie ma klawiatury Samsung - nowe logo Samsung mob!le - nie ma t9 pl - ..? działają motywy zrobione pod IK4 Ee, to zmiany super!! 😛 Coś nasz samsung nie z bardzo się stara. Zastanawiam się, czy czekać na aktualizację do 2.0, czy może zmienić telefon chociażby na G1?
sado1 Wgrywamy na pałę. Jeśli chcesz zweryfikować to możesz ściągnąć Samsung FUS downloader (ja nie mogę bo mi nie działa) ale musisz pewnie znaleźć włoskie ustawienia do niego bo jak na razie to wiadomo tylko o IK5 wydanym w NPS we Włoszech. No chyba żeby wydali też w polskim New PC Studio - jeśli ktoś jeszcze nie odinował swojego Galaxy to niech spróbuje zaktualizować przez NPS i napisze jaka wychodzi najnowsza wersja.
Bartolini Jak ktoś ma CSC 0 (* # * # 44336 # * # *) to nie zaktualizuje przez NPS. ja mam CSC i75000PRTIH1 to dobrze ?
zana Masz CSC z O2 (UK), ja miałam CSC 0. Nie wiem skąd pobrać CSC Play, ale może ktoś na forum ma. Jeżeli Nandroid przywraca CSC (nie wiem) to może ktoś zrobi backup i poda na forum.
sado1 Ja mam CSC Playa ale jeszcze nie wiem jak zgrać. Jeśli ktoś coś wie to niech pisze, ja jeszcze spróbuję się dowiedzieć.
adamr75 Pozwoliłem sobie otworzyć nowy temat o CSC playa ten temat jest o aktualizacji xik5. Tak będzie przejrzyściej