Skocz do zawartości
WKD622

Rootowanie Z1 Compact na 4.4.2 757 - ZABLOKOWANY BOOTLOADER

    Rekomendowane odpowiedzi

    Napisano (edytowane)

    w punkcie 8 trzeba odlączyć telefon wyłączyć włączyć az w koncu *.bat ruszy ale wszystko pięknie działa :) mam konto roota:)

    Edytowane przez pawelcd
    operacja zakończona powodzeniem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam

    nie potrafie przejsc punktu 8

    klikam instal.bat wybieram 3

    pojaiwa sie napis wait for usb.. i stoi w miejscu

    co robie nie tak?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    WKD622

    @up

    Masz dosłownie post wyżej :).

    Musze to tez dopisać do instrukcji.

    Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    a jak dlugo trwa punkt 8?

    po wybraniu 3 skad bede wiedzial ze sie "zrobilo"?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    @up

    pojawi się odliczanie i będzie dużo sie działo w oknie cmd na koncu poprosi o potwierdzenie zamknięcia okna wiec na bank będziesz wiedział

    Edytowane przez WKD622
    Nie cytujemy posta poprzedzajacego

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    getto

    2 linki nie chcą się pobrać... Zatrzymuje sie przy 99% i 96%

    D5503_14.3.A.0.757_GenericDE-nosystem.ftf i z1c-44-14.3.A.0.757-DE.system.flashable.zip

    internet - upc chello, szybki transfer, ale po prostu się zatrzymuje. Można prosić o re-upload, albo inne linki :) ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Reus

    Jeśli nie dociąga Ci plików, to problem leży raczej po stronie przeglądarki. Spróbuj skorzystać z innej lub jakiegoś download managera.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam, zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji, wszystko szło cacy, aż doszedłem do punktu 11. Włączam telefon, dioda w ogóle nie świeci, pojawia się logo sony i nic się nie dzieje... Ktoś ma jakieś pomysły?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    AndropaX

    Recovery ci się poprawnie zainstalowało ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x